Kezdőlap » Szilveszter » Milyen ruhát válasszanak a férfiak szilveszterre?

Milyen ruhát válasszanak a férfiak szilveszterre?

Habár elsősorban a nők szoktak ácsorogni a szekrény előtt, mondván mit vegyünk fel a szilveszteri buliba, azonban ne gondoljuk azt, hogy a férfiaknak könnyebb a dolguk. Éppen ahogy a nők, a férfiak is lehetnek tanácstalanok ilyenkor, így nézzünk néhány alap szilveszteri öltözéket, amiben sikert arathatnak az óév utolsó estéjén.
Hogyha például egy házibuliba, vagy egy szórakozóhelyre szeretne menni, akkor valami lezser ruhát nyugodtan fel lehet vennie, például egy vékonyabb szabású farmert, és hozzá inget plusz zakót, ami egyben laza, mégis jól néz ki. Egy szilveszteri buliba egyáltalán nem szükséges ilyenkor nyakkendőt felvenni, sőt még az ingujjat is föl lehet hajtani, ami pluszba lazítja a megjelenést. Kiegészítőnek óra, vagy bőr karpánt ajánlott, ami megy az előző szereléshez.
Hogyha esetleg a szilveszteri buli egy bálban, családi körben, vagy elegánsabb partin lesz, akkor érdemes egy szürke öltönyt, és egy fehér, vagy színes inget felvenni hozzá, de nem hagyományos, hanem csokornyakkendőt válasszanak. A férfiak is választhatnak kiegészítőket, hiszen nincs törvénybe írva, hogy azt csak a nőknek lehet. Nekik igazán jó kiegészítés lehet akár laza, akár elegáns öltözködéshez a karóra, vagy épp elegáns öltözet mellé a mandzsettagomb, és a nyakkendőcsipesz. Az olyan férfiak, akiknek több órája is van egyszerre, érdemes az alkalomhoz, és az épp aktuális öltözködési stílushoz igazítani az órát is, hiszen így pluszban tudják hangsúlyozni alkalmibb, vagy épp lazább megjelenésüket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

1 hozzászólás

  1. hat ti tudjatok hogy mit irtok?
    (Egy szilveszteri buliba egyáltalán nem szükséges ilyenkor nyakkendőt felvenni),es akkor ez mi???? vagy mandzsettagomb, és a nyakkendőcsipesz. hahahahaha

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük