Kezdőlap » Szoftver » Milyen program a Cool Edit Pro?

Milyen program a Cool Edit Pro?

A program kezelő felülete már színeiben is barátságos, nyugalmat sugárzó, amire nagy szükség van, hisz a zeneszerkesztés egyik legfőbb alkotóeleme a türelem.

A képernyő nem túlzsúfolt, mégis megtalálható rajta az összes funkció gomb, amik a kényelmet biztosítják, és megkímélnek minket a szürke menügombok közti pásztázástól, ezzel még némi időt is megtakarítva. A funkció gombokon lévő ötletes ikonok egyértelműen magyarázzák azok szerepét, így a kezelés könnyen megszokható. A számláló nagyobb mérete, a hanghullám sötét alapon lévő élénk színe és a gombok elhelyezkedése szintén arról tanúskodnak, hogy a programozók odafigyeltek minden részletre annak érdekében, hogy a szoftver a kedvencünké váljon. Ha valakinek mégsem tetszene amit a képernyőn lát, akkor se keseredjen el, mert a színek és a gombok elhelyezkedése testre szabható.

A Cool Edit Pro-ban tényleg különös figyelmet fordítottak arra, hogy a felhasználónak minél kevesebb nehézséggel kelljen megbirkóznia, ami nagyon fontos, mert még a legtürelmesebb emberek állóképessége is hamar megtörhet. A program indításakor baráti tanácsokkal bővítik tudásunkat (Tip of the day), amit azért érdemes elolvasni, mert mindig akadnak hasznos információk. Hasznos információ lehet például az, hogy a program összes funkciójához rendelhető valamilyen billentyűkombináció, az állandó klikkelégetések elkerülésével is időt és energiát spórolhatunk meg. Ezek az apró részletek természetesnek tűnnek, de ezektől a kis figyelmességektől lesz egy program kényelmesen használható.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük