Kezdőlap » Látnivalók » Milyen németországi múzeumokat látogathatunk?

Milyen németországi múzeumokat látogathatunk?

Számtalan ok létezik, amiért megéri Németországba utazni: féltve őrzött hagyományok, varázslatos tájak, barátságos emberek, érintetlen természet és nem utolsó sorban a művészet és a kultúra rabul ejtő szeretete. Mondhatjuk, hogy Németország múzeumai világokat mozgató látnivalókkal szolgálnak.
Korabeli mesterek, biológiai csodák, technikai találmányok, archeológiai kincsek – páratlan és egyedülálló élményekben lehet része annak, aki Németország múzeumainak felfedezésére indul.
A teljes lelki és szellemi feltöltődést garantálja az a nem kevesebb, mint 6000 kiállítási helyszín, mely minden érzékszervünkre hatással van. A világhírű korabeli templomok, posztmodern csarnokok, varázslatos tájak és csodás építmények lenyűgöző látványt nyújtanak.
A mai technika segítségével lehetőség van egyes helyeken interaktív sétát tenni (például Worms történelmi városfalánál), ahol olyan érzése támad az érdeklődőknek, mintha a lebilincselő berendezések segítségével maguk is részeséivé válnának az adott történetnek egy fantasztikus-fiktív utazás során.
Érdemes engedni a csábításnak egy fantasztikus németországi múzeumkörútra, mely a következő városokat érinti: Drezda, München, Stuttgart, Frankfurt, Köln, Hamburg, Berlin. Egy ilyen utazáson izgalmas ötletek, érdekességek és lebilincselő helyek várják a látogatókat.
Nem véletlen, hogy Németországot választotta Európa-szerte sok látogató az első számú kulturális úti célnak. Felejthetetlen élmény a költők és gondolkodók országában tett látogatás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Drezda

Az egymást követő száz uralkodók nagy becsben tartották udvartartásuk székhelyét, igyekezvén minél pompásabbá varázsolni a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük