Kezdőlap » Szilveszter » Milyen legyen a szilveszteri buli?

Milyen legyen a szilveszteri buli?

Milyen is legyen? Sok a lehetőség erre a kérdésre. Vannak, akik a családi körében, van, aki szórakozó helyen, de sok fiatal ma már külön bulit szerveznek.
A családi körökben sokszor nagyon jó bulikat alakítanak ki. Ilyenkor, ha gyerekek is vannak, vesznek kisebb tűzijátékot és azokkal ünneplik meg az újévet. A vacsorát is aszerint készítik, hogy a bablevest és a lencsefőzeléket, kicsit finomítják, nem hagyományosan készítik el és még a kismalacot is másképp ízesítik, hogy mindenkinek megfelelő legyen. Ezek nagyon jó kis bulik szoktak lenni, mert itt nem kell túl nagy igényeknek megfejleni és úgy díszítik fel a lakásukat, vagy ahol buliznak, ahogy ők azt szeretnék.
A szórakozó helyen már kicsit másabban zajlik ez a buli, hiszen itt már nem szokás az ünnepi vacsora. Itt mindenki bulizik, és mikor eljön az éjfél egy pohár pezsgő koccintással kívánnak újévet. Sok helyen már az is szokássá vált, hogy ilyenkor, aki szeretne, az kimegy és itt egy nagyobb tűzijátékkal ünneplik meg az újévet.
Az úgynevezett házibulik a legjobbak, manapság hiszen itt egy baráti társaság gyűlik össze ahol sokaknak egyforma az ízlésük itt már sokkal jellemzőbb az is, hogy az ünnepi vacsorát is elfogyasszák. Itt mindenki együtt dolgozik a díszítésen és ebből nagyon jó kis party szokott kijönni. Itt szoktak a legtöbb tűzijátékot elhasználni és itt szokássá vált az is, hogy mindenki koccintás után elcsattan a csók minden szerelmes párnál.
Remélem, mindenki kitudja választani a neki megfelelő bulizásra alkalmas helyet és olyanokkal tölti akikkel nagyszerűen érezheti magát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük