Kezdőlap » Karácsony » Milyen karácsonyi mesét nézzünk?

Milyen karácsonyi mesét nézzünk?

Karácsonyi filmeket szinte mindenki szokott nézni, nem mindig karácsonykor, de karácsony környékén talán kedvünk is akad hozzá. Elég nagy a választék, és mindig akadnak új filmek is. A kicsiknek sokféle mese, és ha esetleg láb alatt lennének az ünnepi készülődések alatt, van bőven választék. Pár kedvcsináló:
A Hupikék Törpikék: Karácsonyi ének – története a megszokott szereplőkkel, és a rájuk jellemző karakteres megnyilvánulásokkal önmagában is szórakoztató az apróságoknak, ebben a történetben három tündér segíti őket a karácsony szépségére, és valódi értékére felhívni a figyelmet.
Karácsony Artúr: Ebben az animációs mesében már a modern technika is kiveszi a részét, a játékgyártás mechanizmusában. De hiba mindig akad, bárhol történhet fennakadás.
Ahogy ebben a történetben is: minden kisgyerek megkapja a maga által hőn vágyott játékot, kivéve egy kislányt, aki ezért nagyon szomorú, és vigasztalhatatlan. Karácsony Artúr ezt nem nézheti tétlenül, és akcióba kezd.
Jégkorszak: Állati nagy karácsony – Szinte mindenki látott már Jégkorszak animációs rajzfilmet, és ebben a felnőtt filmezőket bátran példamutatónak nevezhetjük.
Sid a maga megszokott, kissé ügyefogyott módján ismét galibát okoz. Ezért a Mikulás a „rosszgyerekek” közé sorolja, és Sid persze rögtön ki akarja javítani ezt a lépést. Ezért elszántan az Északi-sark felé veszi az irányt. Szerencsére barátai most is megmentik, de nem csak őt, hanem az egész karácsonyt.
Kilenc kutya karácsonya – Kisállatos történet nélkül nincs is igazi karácsony a lurkóknak.
Ez a történet számtalan édes, kedves, egyedien szeretnivaló kisállat kalandjait meséli el, és útközben a Mikulással is találkoznak, és mivel minden jó, ha jó a vége, ők is egy szeretetteljes karácsony melegségét kapják.
És végül, de a teljesség mellőzésével ajánlanám Mickey egér: Volt egyszer egy karácsony valódi Disney meseként kicsinek és fiatalnak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük