Kezdőlap » Szoftver » Milyen játék a Ragdoll Masters?

Milyen játék a Ragdoll Masters?

A Ragdoll Masters egy ingyenesen letölthető játék, mely a klasszikus verekedős játékok nyomvonalát követi, mégis egy nagyszerű újítással operál. Nevezetesen, hogy a harctéren nincs gravitáció, az általunk és az ellenfél által irányított pálcikaemberek a levegőben lebegve küzdenek egymással. A célunk, hogy minél több ütés és rúgást helyezzünk el az ellenfél testén vagy fején. Minél több ütést kap az ellenfél, annál jobban sérül, ezt a karján látható vörös csík jelzi, mely minden sérülésnél egyre világosabbá válik. A játék ugyanígy jelzi, ha mi magunk sérülünk meg.

A nehézség arányosan fokozódik, kezdetben csak egy pálcikaemberrel kell küzdenünk, a számuk és az erősségük azonban egyre nő, így minden újabb szinttel egyre nehezebb a feladatunk. Nagy erénye a játéknak a szinte folyamatos lendület, mely abból adódik, hogy mi magunk, és az ellenfél is folyamatosan mozgásban van. A rendkívül pörgős játékmenethez hozzájárul a kifogástalan zenei aláfestés, mely meglepően dinamikus, főleg egy ingyenesen letölthető játék szintjével mérve.

Elismerendő továbbá az is, hogy a szokásos játékmenet mellett lehetőségünk van egy másik szintén ember által vezérelt játékossal küzdeni, sőt, akár két játékos is küzdhet a gép játékosai ellen. A Ragdoll Masters talán ebben a formában a legszórakoztatóbb, könnyíti a játékmenetet, hogy a két ember által irányított figura nem tudja egymást megsebezni.
A Ragdoll Masters nem zseniális játék, nem klasszikus, de eredeti ötletének, és ügyes megvalósításának köszönhetően felhőtlen szórakozást nyújt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük