Kezdőlap » Szoftver » Milyen játék a Fatty Bear?

Milyen játék a Fatty Bear?

A Fatty Bear egy 1993-ban megjelent számítógépes kalandjáték. A cselekmény egy kislány, Kayla születésnapja körül bonyolódik. Az ünnepi nap előestéjén ugyanis a kislány kedvenc plüssállata, Fatty Bear életre kel, csakúgy, mint az összes többi játék és tárgy a házban, és közös erővel próbálnak megszervezni mindent, ami egy tökéletes születésnaphoz kell, hogy Kayla számára minél felejthetetlenebb legyen ez az ünnep.
A játék hangulata rendkívül kedves, sokszor rajzfilmszerű vicces betéteket alkalmaz, ami még bájosabbá teszi az összképet. Rendkívül szimpatikus, hogy a készítők nem csupán a születésnapot tették a játék középpontjává, bár ebből is kétségtelenül sokat kihoztak. Magunknak kell összegyűjteni a torta hozzávalóit, az elkészítéséhez szükséges eszközöket, valamint egy köszöntőfeliratból hiányzó betűket is. Ezek mellett azonban számtalan különböző szórakozási lehetőséget tartogat a játék.

A kertben lehetőségünk van bowling-ot játszani, a faházban csillagokat nézhetünk, ám a legnagyobb ötlet mégis az, hogy gyakorlatilag szinte minden környezetünkben lévő tárgyat mozgásra bírhatunk. Ehhez csupán rájuk kell kattintanunk, majd az adott tárgy egy vicces dolgot csinál. Van, hogy egy tárgyhoz többféle mozgást is társítottak, ami még részletesebbé és változatosabbá teszi a játékélményt.

A Fatty Bear egy olyan játék, mely bátran ajánlható bármilyen korosztály számára. Az irányítása egyszerű, a megvalósítása pedig mentes mindenféle erőszaktól, nagyon kedves, szívhez szóló, kreatív, és humoros.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük