Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen hibákat véthetünk az esküvői sminknél?

Milyen hibákat véthetünk az esküvői sminknél?

Az esküvő minden nő életében az a nap, amikor a legtökéletesebb szeretne lenni, ezért ilyenkor mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, ahogyan azt a legszebb álmaiban is elképzelte már. Ilyenkor a menyasszony rendszeresen jár kozmetikushoz, és persze felkeresi a sminkesét is, aki a nagy napon elkészíti majd az esküvői sminkjét.
Mivel nagyon kevesen vállalják azt be hogy az esküvői sminkjüket önmaguknak készítik el, ezért kozmetikushoz mennek, azonban nagyon sokszor pont a kozmetikusnál rontják el a dolgot. Mindenképp, még az esküvő előtt készíteni kell egy próbasminket, és többször érdemes átbeszélni a kozmetikussal azt is, hogy milyet szeretnénk, hogy elkerüljük a leggyakoribb bakikat. Nagyon sokszor előfordul az, hogy a kozmetikus kissé túlzásba esik, és nem egy lágy, természetes kinézetű sminket készít, hanem egy erős, sokkal inkább bálba vagy partihoz illő sminket. Az is gyakori hiba, hogy a sminkes és a menyasszony nem beszélik meg egymással azt, hogy milyen lesz a ruha, a haj, milyen árnyalatok, és legfőképp milyen stílus lesz az uralkodó a nagy napon.

Hiszen harmónia nélkül nehéz tényleg olyan megjelenést készíteni, ami biztosan jó a menyasszonynak is. Figyelembe kell venni ezen felül az ara személyiségét is, hiszen lehet hogy konkrét elképzelései vannak. Az is fontos, hogy az adott kozmetikus mennyire dolgozik minőségi termékekkel, és tisztán, valamint hogy milyen korábbi munkái vannak, és milyen visszajelzéseket hallhatunk róla korábbi vendégektől.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Aminosavak: segíthetnek meggátolni a bőr öregedését?

Az aminosavak fiatalító hatással vannak a bőrünkre. Ha az étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza őket – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük