Kezdőlap » Látnivalók » Milyen hely Ibiza ?

Milyen hely Ibiza ?

A sziget, a a maga 570 négyzetkilométernyi területével bőven tartja a parti-népsűrűségi rekordot, hiszen nehezen találnánk még egy olyan helyet a világon, ahol több ember fordul meg egy nyár alatt.

Érdemes repülőjegyünket jobb oldalra kérni, hiszen a repülő jobb oldalról veszi majd célba Ibizát, így a jobb oldalon a leszállásnál olyan látképet láthatunk, ami már felejthetetlen élményt okoz, pláne, hogy a leszállásnál a Playa D’En Bossa felett repülünk el, pálmafák, kék tenger, nagyon sok táncoló ember a parton, és érezzük, hogy gyorsan ereszkedünk, csökken a magasságunk, és egyszer csak… már földet is értünk.

Az ablakon kinézve, a gyorsan száguldó homokos földet látva, az erdőktől zöldülő dombokat, a fénylő napsütést, amely sosem volt talán ennyire vakító, érezzük a levegőt, amely üdén csapja meg kiszálláskor arcunkat, ekkor már tudjuk, megérkeztünk. A közhiedelemmel ellentétben, kedvenc szigetünk egyáltalán nem mondható drágának, sőt az üzemanyagárak és a 100%-os gyümölcslevek olcsóbbak, mint kis hazánkban, de ugyanezt nem mondhatjuk el a klubok belépő árairól, és az ott kapható italokról sem. De ha körültekintően járunk-kelünk, elég nagymértékű kedvezményekben is részesülhetünk a napi jegyárakból.

Az angol befolyásoltság igencsak érezhető a helyi szokásokon, mivel angol típusú reggeli van a legtöbb helyen: két szelet pirítós, rajtuk egy-egy tükörtojás, szalonna, kolbász és főtt bab, ami kicsit nehéznek tűnik reggelre, de mégis nagy energiatartalommal bír, és az árával sincs semmi probléma.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Drezda

Az egymást követő száz uralkodók nagy becsben tartották udvartartásuk székhelyét, igyekezvén minél pompásabbá varázsolni a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük