Kezdőlap » Lakberendezés » Milyen giccses luxustárgyak léteznek?

Milyen giccses luxustárgyak léteznek?

Attól, hogy valaki tehetős, nem biztos hogy jó ízléssel is rendelkezik, és ez bizony nagyon sok esetben mutatkozik meg a lakásában is. Manapság rengeteg olyan luxuscikk kapható, mely az igen csak ízléstelen lakberendezési tárgyak kategóriájába sorolható.
Az egyik ilyen luxuscikk egy 24 karátos aranyból készült WC, melyet a Hang Fung Gold Technology alkotott meg 2013-ban. Ez a világ legdrágább toalettje, és habár sok sztár jelezte vételi szándékát rá, eddig csak egy kiállító teremben található ilyen WC. Ugyancsak az illemhelyiséghez tartozik a következő luxuscikk, mely egészen pontosan egy Swarovski kristályokkal kirakott WC ülőkével és tartállyal együtt, mely nemcsak a világ egyik legdrágább WC-je, de egyedi darab is. A következő nem mindennapi lakberendezési tárgy egy hálószobai darab, a Jado Steel ágy, mely 24 karátos aranyból készült, és minden mai, legkorszerűbb technikai eszközzel fel van szerelve, hogy a milliomos fiatalok igényeit kielégítse. Ugyanennek az ágynak, az oszlopait Swarovski kristályokkal borították be, hogy a csillogás ne legyen egyszínű.
Azok számára, akik igazi luxusotthont alakítottak ki maguknak, a Caspani Tino csoport megalkotott egy fekete trónszéket is, melynek a selyemborítás mellett igazán különlegesek a dekoráló gombjai, amik Swarovski kristályberakásúak. Ugyanebből a változatból aranykeretes leopárdmintás változatot is választhatunk. Akinek a trón sem lenne elég, választhat magának Karma Chairt, mely nem más, mint egy teljesen aranyból készült szék.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük