Kezdőlap » Film » Milyen filmeket játszanak a mozik novemberben?

Milyen filmeket játszanak a mozik novemberben?

Az év utolsó hetei mindig a sikerfilmek moziba kerülésének kedvelt időpontjai. Nincs ez másként idén sem. Az évből már csak másfél hónap van hátra, de a filmkedvelők nem maradnak csemege nélkül. Folytatások, és új filmek egyaránt várják a mozizni vágyókat.
Már novemberben elkezdődik a filmáradat. November 21-én kerül a hazai mozikba a Futótűz című film, ami a nagy sikerű Éhezők viadala folytatása. A trilógia második részében a viadal győztesei Katniss, és Peeta hazaérkeznek, de nem tölthetnek sok időt szeretteikkel, mert eleget kell tenni a kötelességüknek, és a győzelmi körút keretében végigjárni minden körzetet. Közben az elnök elkezdi szervezni a 75. viadalt, ami mint minden 25. viadal „nagy mészárlás” lesz. Ezekre a viadalokra mindig valami különlegességgel készül a főváros. Nem lesz ez másként most sem.
A gyerekek sem maradnak film nélkül. Szintén 21-étől vetítik A Mikulás mentőakció című animációs filmet. Melyben bepillanthatunk Mikulás rejtélyes világába. Megtudhatjuk többek között azt is, hogy képes a jó öreg nagy szakállú egyetlen éjszaka alatt eljutni minden gyerekhez a földön. A film főszereplője Bernard a manó aki a rénszarvasok istállóját takarítja, ám a történet végére ez megváltozik.
November utolsó hetében kerül a mozikba a Harcban élve című film Jason Statham, és James Franco főszereplésével. A történet egy volt kábítószer ellenes ügynökről szól, aki új életet akar kezdeni a kislányával. Lezárja a múltat, és egy kisvárosba költöznek. Természetesen a kisváros nyugalma csak látszat. Hősünk hamar rádöbben, hogy valami nem stimmel. Azonban a bűnszervezet feje sem ostoba, és kideríti, hogy ki is az új lakó a városban. Miután kitudódik az ügynöki múltja, elkezdődik a harc a jó és a rossz között. Jason Statham neve garanciát ad arra, hogy nem fogunk unatkozni.
Ezek tehát a novemberi filmsikerek, amik várhatóan sok nézőt fognak moziba csábítani.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük