Kezdőlap » Internet » Milyen Elektronikus képeslapok vannak?

Milyen Elektronikus képeslapok vannak?

Hogyan küldjünk elektronikusan képeslapot? Milyen alkalomból küldjük? Elektronikus képeslapküldés tulajdonképpen a hagyományos-rendes képeslap küldésnek egy másik fajtája. Elektronikus képeslapot olyan barátunknak, ismerősünknek küldhetünk – akinek van e-mailcíme. Akinek nincs, de még internettel sem rendelkezik – annak hagyományos-rendes képeslapot tudunk küldeni postai úton.

Akinek van e-mailcíme, annak egész nyugodtan küldhetünk elektronikus képeslapot ünnepek alkalmából – névnapi és születésnapi alkalomból egyaránt. Az elektronikus képeslap küldés sokkal hatékonyabb, gyorsabb és egyszerűbb. Kiválasztunk egy szép képet, amelyet ott helyben képeslapként már el is tudunk küldeni – természetesen néhány mondattal ellátjuk, aláírjuk és már el is küldjük.

A címzett néhány perc alatt megkapja az általunk küldött képeslapot. A képeslapképet akár le is tudjuk magunknak menteni és a saját e-mailcímünkről is el tudjuk küldeni, ha több címzettnek kívánjuk eljuttatni a képeslapot. Ez a folyamat is csak néhány kattintással jár és már az a sok címzett, akiknek elküldtük a képeslapot – azok is néhány perc alatt megkapják és nem kell napokat várni rájuk. Természetesen a hagyományos-rendes képeslapküldés továbbra is működik, hiszen vannak emberek – akik kizárólag ezzel a lehetőséggel élnek és nem pedig az elektronikus képeslapküldéssel az interneten keresztül. Az elektronikus képeslapküldésnél nem számít, hogy a címzett helyben – vagy külföldön lakik – akkor is néhány perc alatt eljut hozzá

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük