Kezdőlap » Autó » Milyen apró extrákat vegyünk autónkba?

Milyen apró extrákat vegyünk autónkba?

Hosszú autóút vár ránk a szürke , borongós őszben? Akkor érdemes néhány kütyüvel feldobni az utasteret, hogy szórakoztatóbb legyen az utazás.
Jabra Cruiser 2 : telefon- kihangosító
Ez a kihangosító ugyanolyan tiszta hangminőséget biztosít, mint egy Bluetooth-fejhallgató, csak közben nem nézünk ki tőle úgy, mint a Robotzsaru, vagy egy elfoglalt yuppi a banknegyedben.
A Bluetooth-kapcsolaton keresztül könnyen rákapcsolható a mobiltelefon, utána pedig már csak az eszközválasztás és a négyjegyű PIN-kód beütése van hátra; a beállításokat egy robothang irányítja. A kihangosító eltölti a mobilunk telefonkönyvét-de csak a telefonszámokat olvassa el, a neveket nem- és a kapcsolatok a képernyőn is megjeleníthetőek. A berendezés apró hátránya, hogy kissé nehézkes rögzíteni a napellenzőn, viszont egyszerre két telefon szinkronizálására is alkalmas., beszélgetés közben pedig a hang tiszta és erős.
Garmin nüvi 2360LT: GPS navigáció
A jól bevált rögzitőrendszerrel felszerelhető Garmin nüvi 2360LT szélesvásznú, jó felbontású kijelzőjén tiszta képet láthatunk; ráadásul a képernyő kettős irányultságú, vagyis vízszintesen és függőlegesen is használhatjuk. A hangvezérlés és a teljes élettartalmon át ingyenes forgalmi információs előfizetés kellemes extra, akárcsak a telefon-kihangosítás lehetősége.
Előre feltöltött City Navigator Európa-térképén kereszteződés-előnézet és sávinformáció segíti a tájékozódást, és olyan leleményes funkciók, mint a Traffic Trends, a myTrends és az ecoRoute. Az is jó hír, hogy a készüléket zsebrevágva gyalogosan is navigálhatunk az ismeretlen városokban: a Garmin háromtengelyes elektronikus iránytűje és az opcionálisan megvásárolható cityXplorer tömegközlekedési térkép segít abban, hogy bárhová könnyedén eljussunk.
Breffo Spiderpodium Tablet: táblagép tartó
Ez a táblagép-tartó nyolc lábon áll, mint valami pók, és minden egyes lábán három ízülete van, így minden elképzelhető pozícióban beállítható. Ez már önmagában is jó mulatság, ennél viszont sokkal praktikusabban is felhasználhatjuk, hiszen kiválóan rögzíthetünk vele egy iPad-et a műszerfalon. Így aztán az utas (de semmiképpen sem a vezető) kényelmesen böngészhet az interneten, elolvashatja az emailjeit, vagy éppen filmet nézhet utazás közben.
A kissé hosszú és bonyolult nevű Spiderpodium Tablet elég rugalmasan alakítható ahhoz, hogy az iPad helyett bármilyen más tabletet elhelyezzünk rajta akár álló, akár fekvő helyzetben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Chevrolet Corvette Stingray 2014

Amikor az eredeti Chevrolet Corvette Stingray debütált öt évtizeddel ezelőtt, Zora Arkus-Duntov, a Corvette egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük