Kezdőlap » dioptriás napszemüveg » Milyen a dioptriás napszemüveg?

Milyen a dioptriás napszemüveg?

A látásban akadályozott emberek, akik a mindennapok során szemüveget viselnek a nyár folyamán sem kell, hogy lemondjanak a tökéletes látásról. Erős napsütés hatására vagy síeléskor esetleg vízközelben , megnő a káros UV sugárzás, ami napszemüveg viselését teszi indokolttá. Hogy óvjuk szemünk egészségét napszemüveget viselünk. A látásban akadályozott embereknek is van egy megoldás, ami a látásélességet is szolgálja, mindemellett óvja szemük egészségét. Ez a dioptriás napszemüveg. A szemészeten megállapított dioptria a napszemüveg készítésekor is szem előtt tartható. A lencsék színezett üvegből készülnek, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak. Különböző keretek választhatóak és csak a pénztárca szab határt , hogy mennyire egyedi a dioptriás napszemüvegünk.

Ezzel a megoldással sok ember nyári problémája megoldódik, mert nem kell aggódniuk szemük egészségéért. Keressük fel a szemészetet, ahol szem- és látásvizsgálattal megállapítható a látáskárosodás mértéke. Ezután a napszemüveg ugyanúgy elkészíttethető, mint bármely más típusú szemüveg. Ha szükséges mindkét szem más értékű dioptriás lencsét kap. Kicsit költségesebb, mint a sima szemüveg, de szemünk egészsége és hosszú távú károsodásának megelőzése fontos feladatunk. Egyre szélesebb körű az a szolgáltatás, ami a szemüveges emberek igényét szolgálja ki. Egyre többen vágynak igényes szemüvegre, nagy a versengés a piacon, ezért mindig tájékozódjunk előzetesen az árakról mielőtt ténylegesen elkészíttetjük a szemüveget.

Olcsó és kiváló minőségű dioptriás napszemüveget keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért hasznos a dioptriás napszemüveg?

Az ember természetre káros tevékenységeinek köszönhetően ózonrétegünk sajnos egyre vékonyabb, a rajta tátongó lyuk egyre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük