Kezdőlap » Sport » Miért nem fogadta el Schumacher a Lotus ajánlatát?

Miért nem fogadta el Schumacher a Lotus ajánlatát?

Habár hihetetlennek tűnik kicsit, de a Lotus Schumachert is megkereste, hogy csatlakozzon az utolsó 2 futamra, de mondhatjuk, hogy természetesen nem fogadta el a kétszeres világbajnok. Azért természetesen, mert Schumacher nem olyan pilóta, aki csak beugrik 2 futamra az idény végén. Ő egy hétszeres világbajnok, és már kétszer vonult vissza.

Az utolsó 3 éve alapvetően nem tett jót a karrierjének, hiszen sokan megkérdőjelezték tehetségét. Ennek ellenére állíthatjuk, hogy nem kopott a tudása, mindössze nem volt olyan jó autója, amivel jó eredményeket tudott volna szállítani a Mercedesnek. Habár a Lotus mintha jobb csapatnak tűnne jelenleg a Mercedesnél, nem biztos, hogy sikeres lett volna a visszatérés, mert nem lett volna elég ideje megszokni az új autót, ami lássuk be, elég fontos tud lenni ahhoz, hogy az ember jól szerepeljen egy futamon.

Schumachertől pedig pont a jó szereplést várták el, amit ő valószínűleg nem tudott volna garantálni, és hogy ne bélyegezzék meg újra, inkább nem vállalta el az újabb F1-es szereplést. Teljesen érthető, hogy nem akarta hagyni, hogy csorba essen a hírnevén. Így is elég nagy csalódás volt számára az elmúlt 3 év, és nem akarta még egyszer átélni. Ráadásul már 2-szer vonult vissza. Nem lehetetlen, hogy egyesek kételkedtek volna a szavában, ha ismét visszatér.
Ez semmiképp sem tett volna jót a hétszeres világbajnoknak, aki jelenleg a legtöbb futamgyőzelmek rekordját is magasan tartja.Biztosak lehetünk benne, hogy ő már nem fog visszatérni. A második búcsújával végleg befejezte a pályafutását!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan épülnek fel a magyar bajnokságok?

A magyar labdarúgás legfelső vonala az OTP Bank Liga, amelyben 16 csapat szerepel, az utolsó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük