Kezdőlap » Divat és szépség » Miért jó a Paracord karkötő?

Miért jó a Paracord karkötő?

Az utóbbi években egyre elterjedtebb a Paracord karkötők viselése fiatalok körében. Azok csuklóján pillanthatunk meg egy-egy divatos és egyedi mintát, akik valamilyen sportot űznek, de sokszor hétköznapi viseletben is szembejöhet velünk az utcán.
A karkötők népszerűsítését Bear Grylls kezdte meg, aki A túlélés törvényei műsorvezetője. Több kiegészítő is az ő nevéhez fűződik, túlélőkarkötő néven.

Megválaszolva a kérdést, hogy miért is jó a Paracord karkötő: nos amellett, hogy nagyon trendi kiegészítők készülnek különböző csomózási technikákkal, hasznos lehet bizonyos helyzetekben. A felhasznált zsinór rendszerint bevizsgált anyagú, 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinór. A karkötők többsége könnyen lebontható, így nagyjából átlagosan 3 méter kötelet kaphat a tulajdonos.

Hogyan válasszunk megbízható kötelet?

Rengeteg oldal foglalkozik manapság a kötelek értékesítésével, azonban célszerű odafigyelni, hogy a kötél vizsgálati tanúsítvánnyal rendelkezzen. Így elkerülhetjük az elkészült karkötő esetleges károsodását, például nyári hőségben egy-egy rosszabb minőségű kötélből készült kiegészítő színe könnyen fakóvá és színtelenné válik.

A karkötők több forrásból készen is beszerezhetőek. Rendelés esetén egyedi mintázatút kaphatunk, ha szerencsénk van szinte anyagáron. Ezért is célszerű olyan eladót választani, aki referenciákkal rendelkezik és az elkészült darabokat kiváló minőségű kötelekből készíti. Az igazán rugalmas készítő bármilyen mintával kapcsolatos elképzelésünket teljesíti.

Ha csupán azért szeretnénk egy ilyen divatos darabot, mert egyediséget sugároznánk a világ felé, ne habozzunk rendelni vagy elkészíteni a jövőbeli kedvenc kiegészítőnket. Abban biztosan lehetünk, hogy a színes darabok vonzzák a tekinteteket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

1 hozzászólás

  1. Radányi Lili

    Kedves Dorina!

    Nagyon jól megfogalmaztad,hogy mire is való igazán ez a termék és,hogy mit fontos nézni a vásárláskor.
    Személyes tapasztalatból mondom,hogy itt sem feltétlen igaz,hogy a legdrágább a legjobb,azonban tényleg figyelni kell a kötél minőségére. Találtam egy céget,aki nagyon jó minőségű termékeket árul és teljes mértékben megbízhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük