Kezdőlap » Internet » Miért fontos a mobil marketing?

Miért fontos a mobil marketing?

A mai fejlődő világban egyre több embernek van okos telefonja. A fiatalabbik generációnak már 80-90%-os arányban már okos telefonja van, de egyre gyakrabban lehet látni, hogy az idősebbik generáció képviselői is okos telefonokat használnak. Ha profit orientált vállalkozásunk van, akkor nagyon fontos, hogy ezt a tényt kihasználjuk, mivel így sokkal több embert vagyunk képesek elérni. Az okos telefonok nagy előnye, hogy, hogy igazából kis képernyővel rendelkező számítógépek, amiket ugyan úgy tudunk használni, mint az otthoni személyi számítógépünket, vagy a laptopunkat. Ezért nagyon fontos, hogy a honlapunkat, és az email kampányunkat is optimalizáljuk ezekre az eszközökre.

Ezt úgy tudjuk elérni, hogy ha a honlapunk css kódját úgy írjuk meg, vagy úgy íratjuk meg a programozónkkal, hogy felismerje, mekkora képernyőről nézik éppen az adott honlapot, és ennek alapján változtassa a kinézetet, hogy minden mobilról tökéletesen tudjuk megnézni. Az email kampányokat is ennek megfelelően kell alkalmazni, mert azokat is meg lehet íratni úgy, hogy felismerje éppen miről nézik. Nagyon sokan olvasnak emaileket telefonról, és nagyon sok olyan email van, amiben link is van az adott oldalra, főleg akkor ha valamilyen akciónk van, vagy promótálni akarunk valamit.

Akkor igazán nagyon fontos, hogy tökéletesen lehessen olvasni a leveleinket, mivel csak így tudják majd az emberek megérteni, hogy miről is szól az adott levél, és miért érdemes átmennie az adott oldalra. Ha már egyszer megnézte telefonon, és nem tudta elolvasni, akkor már nem fogja még egyszer megnézni számítógépen, kivéve akkor, ha olyan ajánlatunk van, amit felír, vagy egészen addig az eszébe van, ameddig géphez nem jut. De az a tökéletes megoldás, ha eleve úgy vannak megírva a leveleink, hogy telefonról tökéletesen lehet olvasni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük