Kezdőlap » Sport » Miért fejezi be Räikkonen idő előtt a szezont?

Miért fejezi be Räikkonen idő előtt a szezont?

Sokat pletykáltak már arról, hogy Kimi a Lotussal felmerült viták miatt idő előtt ott hagyja a csapatot, és befejezi a szezont. Ezt sokan cáfolták, volt aki megerősítette, de néhány héttel ezelőtt Raikkonen menedzsmentje megerősítette, hogy megegyeztek a csapattal, és Kimi rajthoz áll az idény utolsó két futamán. Igen ám, de Raikkonennek komoly hátfájdalmai vannak egy baleset miatt, ami bő egy évtizeddel ezelőtt történt meg vele egy teszten.

Sokáig nem is lehetett erről hallani, és nem igazán befolyásolta a karrierjét, de aztán idén Szingapúrban előjöttek a fájdalmak, és Kimi csak injekciózva tudott részt venni a futamon, ami lássuk be annyira nem természetes dolog, bármennyire is legyen jó kondiban egy pilóta. A fájdalom az fájdalom. Kiminek pedig fájdalmait voltak.

Arról beszéltek, hogy meg kell műteni, de akkor nem tudná vállalni a futamokat, és ezért inkább nem feküdt műtőasztalra a finn, de most úgy tűnik, hogy komolyabb a baj, mint mindenki gondolta, mert hivatalosan is bejelentették, hogy Kimi befejezi a szezont, és kés alá fekszik, mert szinte kibírhatatlan fájdalmai vannak, aludni is csak nyugtatóval tud. Azért áldozzák be a szezont, hogy a következő szezon előtt tökéletesen felépüljön.

Az orvosok szerint a műtét után 4 hetes kényszerpihenőre lesz ítélve a finn, ami nem tenne jót a szezonkezdésnek jövőre A Ferrarival. Ezért inkább most hagyja abba a szezont, megműtik, és mire elkezdődnek a jövő szezon előtti téli tesztek, már kipihentek, felépülve ülhet autóba, és ismét szállíthatja majd a sikereket korábbi csapatának.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készül a hokikorong?

Régen még fából készültek a jégkorongok, de a kevésbé hivatalos meccseken akár kővel is játszották. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.