Kezdőlap » Nyaralás » Miért érdemes elmenni a Siklósi Élményfürdőbe?

Miért érdemes elmenni a Siklósi Élményfürdőbe?

Ha belföldön szeretnénk nyaralni, számos kellemes, gyönyörű hely közül válogathatunk. Rengeteg élményfürdő, strand áll rendelkezésünkre, ezek közül mindenképpen kiemelendő a Siklósi Élményfürdő.
A belépőjegy ára kicsit magasabb az átlagos belépési díjaknál, ám a strand cserébe gazdagon kárpótol minket. A strand három részre osztható. Szabad ég alatt helyezkedik el a harminchárom méter hosszú úszómedence, szintén szabad ég alatt kapnak helyet a melegebb vizű medencék, melyekbe időközönként masszírozó berendezések lépnek működésbe.

Belül, fedett helyen találjuk az élményfürdőt. Két csúszda áll rendelkezésünkre, melyeket díjtalanul használhatunk, ezen kívül egy forgómedence, és számos meleg vizű medence kap itt helyet, ezekbe, akárcsak a kinti medencékbe is építettek masszírozó berendezéseket. Kisebb gyerekek számára is épület medence, sekély vízszinttel.

Az épületen belül találunk még számos szaunát – ezek között akad finn szauna is –, egy aroma szobát, ahol kellemes illóolajok töltik be a helyiséget, egy meleg vizű, mélyebben fekvő medencét, melynek nagy részét hangulatos sötétség borítja. Ezeken kívül egy só szoba is helyet kapott az élményfürdő területén. A szoba jól felszerelt, a kisgyereket számára játszórészt biztosít, a bent lévő só tapintása kellemes, a levegő frissítően tiszta. A só szoba körülbelül egy óra bent tartózkodás után fejti ki a kívánt hatását.

A szaunákat és a hozzájuk tartozó merülő medencét, az aromaszobát, a só szobát, és az összes medencét is felár nélkül használatba vehetjük.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nyaralás Sousseban: Karawan All

A szálloda három csillagosként üzemel, Sousseban, az óvárosban. A repülőtértől 20 kilométerre, és a központtól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük