Kezdőlap » Karrier » Mért nem sikeres a legtöbb magyar vállalkozás?

Mért nem sikeres a legtöbb magyar vállalkozás?

A legfőbb magyarázat a hozzá állás. Nem jól állnak hozzá a dolgokhoz. Képtelenek úgy felfogni a dolgokat, alapvető dogokat, ahogyan azt mondjuk a sikeres vállalkozós fogják fel. Nem képesek nyitni az új dolgok felé, és nem képesek azt sem megérteni, hogy ahhoz, hogy az ember sikeres legyen, rengeteget kell tanulni, rengeteget kell hozzá fejlődni, dolgozni.

A Siker nem jön csak úgy, mint egy karácsonyi ajándék. Azt ki kell érdemelni, és azt csak azok az emberek érdemlik meg, akik komolyan tettek azért, hogy sikeresek legyenek. amikor azt mondja nekik az ember, hogy fejlesszenek, akkor visszavágnak, hogy ó jól megy így is a bolt. Persze, oké, de mehetne jobban is nem?

Másik, amikor az emberek azt mondja nekik, hogy legalább egy weboldalt készíttessenek, akkor azt mondják, hogy nekem nem kell az az internetes valami úgy sem lesz belőlem hasznom. Nem, dehogyis, végül is, csak több millió Ft-t tudna vele keresni az ember, hogy ha jól van összerakva, és jól ki van dolgozva mögé a menedzsment és a marketing. Mindenki, csak panaszkodni tud, hogy nem megy, nem sikerül, ez rossz, meg az. Kérem szépen, akkor legyenek kedvesek magukba nézni, és hallgatni azon emberek tanácsaira, akik tudják, hogy mit kell csinálni, akiknek jóval több tapasztalatuk van abban, hogyan kell elérni a sikert. Viszont a másik nagy probléma, hogy ezek az emberek túl büszkék ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól, vagy elfogadják azt.

Túl büszkék, hogy ne a saját fejük után menjenek. Ha befordulunk, és csak magunknak élünk, akkor nem lehet elérni a sikert. Ilyen egyszerű.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Rippel fivérek

Koránt sem szokványos gyerekkoruk volt Rippel Feriéknek. “A játszótér egyik pingpongasztaláról ugráltak a másikra, s …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük