Kezdőlap » Hotel » Menges

Menges

Menges Szlovéniában található, azonban nem látnivalóiról és múzeumairól híresült el ez a városka, hanem inkább szállásairól.
Ezt a települést nem az elsődleges útitervek közé szokták feljegyezni a nyaralni indulók, hanem csak egy olyan helynek, ahol egy éjszakát töltenek el átutazóban. A magyar turisták körében már régóta ismert, így nem véletlen hogy a helyiek is tudják hol van az a Magyarország, és hogy a magyaroknak milyen kedvelt ételeik, vagy éppen italaik vannak. A városban szállodák és hotelek is találhatóak, de inkább a kiadó apartmanok szoktak sikeresebbek lenni egy-egy éjszakára az átutazók számára. Az árakat középkategóriába lehet sorolni, a kisebb, 2-3 csillagos szállodáknál az ár maximum csak reggelit tartalmaz, a nagyobb és drágább szállodákban már az ár- érték minőség is egy arányban van, itt tényleg azt kapjuk a pénzünkért, amit megfizettünk.
Budapesttől Menges 452 kilométerre van, az ide eljutás könnyed, mivel nagyon jól kiépített autópályákon közlekedhetünk. Menges látnivalói közül kiemelhetjük a központi templomát, és talán a szlovén tájháznak megfelelő kis várostörténettel foglalkozó épületet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fővárosi Állat- és Növénykert

Hazánk legnagyobb állatkertje, amely egyben a legrégebbi is, Budapesten található. A főváros XIV. kerületében helyezkedik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük