Kezdőlap » Szilveszter » Melyik programlehetőséget válasszuk Szilveszterre?

Melyik programlehetőséget válasszuk Szilveszterre?

Szinte minden városban több lehetőség közül választhatunk szilveszterkor, hogy hol is töltsük az estét.

De melyiket is válasszuk? A válasz egyszerű, amelyik közelebb áll hozzánk, ha bulizósak vagyunk, akkor irány a szórakozóhelyek egyike, vagy a főterek egyike. Ha csak egy kellemes, műsoros estér szeretnénk, akkor irány az egyik étterem. Ha inkább otthon ülősek vagyunk, akkor maradjunk otthon, ha mi inkább utazni vágyók vagyunk, akkor irány valamelyik másik ország. Itt az ideje a döntésnek, hogy eldöntsük mi is legyen ezen az estén.

Mindegy melyiket válasszuk egy a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és boldogan, vidáman lépjünk át az új évbe.

A helyszín kiválasztása után még mindig van miről dönteni, mint például mit csináljunk ha otthon maradunk, tévézzünk, táncoljunk, különböző játékokat játszunk. Ha elmegyünk például egy étterembe, melyik legyen az, hol milyen programok közül lehet választani. Ha szórakozóhelyre megyünk, akkor hol ki a sztár vendég, mi a buli témája.

De, ha meghívtak minket valamilyen házibuliba, ezt is figyelembe kell venni. Ha szívesen lennénk a szűk baráti körünkkel, akkor valószínűleg ez a helyes választás. Hiszen barátainkkal töltjük az estét egy kis házibuli keretein belül. Ahol mind együtt köszönthetjük az újévet. Illetve, ha bulizni, táncolni szeretnénk, de nem egy túlzsúfolt szórakozóhelyen, akkor szintén itt a helyünk.

Igen ezeket mind mérlegelni kell és így kell a számunkra megfelelő döntést hozni. Kellemes válogatási lehetőséget kívánunk a sok szilveszteri program lehetőségek közül!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük