Kezdőlap » Hotel » Mataró szállásai

Mataró szállásai

Mataró egy olyan spanyol város, amely a tengerparton található, a Costa del Maresme partszakasznál. Ebben a városban körülbelül 121 ezren élnek, viszont mivel csak 31 kilométerre fekszik Barcelonától, ezért sokan utaznak ide nyaralni. Az is gyakran előfordul, hogy aki Barcelonába szeretne utazni, itt Mataróban vesz ki szállást, hiszen jóval olcsóbb, és vonattal fél óra alatt eljuthatunk egyik településről a másikra.
Mataró városában nincs túl sok szállás, viszont kevésnek sem mondható. Szerencsére azért akar olyan tengerparti hotel, apartman, és vendégház, melynek a kínálatát érdemes megnézni.

Ilyen parti szállásnak mondható az NH Ciutat de Mataro, és a Castell de Mata. Hogyha nem ragaszkodunk ahhoz, hogy a tengerpartnál legyen a szállásunk, akkor érdemes a 3 csillagos, modern Vila d ’Argentona hotelt megnézni, mely viszonylag magas árakat kínál, viszont a szolgáltatásai egy 4 csillagos szállodának megfelelőek.

A helyi Costa del Maresme tengerpartnál számos szórakozóhely, étterem és bár is található, így gondtalanul élvezhetjük az itt eltöltött időt, és kikapcsolódhatunk. Igény esetén pedig fapados repülőjárattal, vagy vonattal is eljuthatunk a közeli nagyvárosba, Barcelonába.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy német nagyváros, Heidelberg

A Neckar völgyben található város két partját három híd köt össze, ezek közül az Alte …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük