Kezdőlap » Hotel » Klopeiner, és környéke

Klopeiner, és környéke

Klopeiner Ausztriában található az Alpok szívében, a kisváros mellett pedig a sokak által kedvelt Klopeiner tó fekszik. Hegyvidéki viszonyainak köszönhetően nagyon sok kikapcsolódási lehetőséget rejt magában ez a vidék. Sok embert vonz ide a vízpart mellett a helyi strand, a golfpályák, a jó minőségű hotelek, és a kirándulóhelyek sokasága. Mindazonáltal ebben a tóban több mint 15 halfajta él, ami lehetővé teszi hogy az év minden szakában a horgászat szerelmesei is megtalálják a maguk szórakozását itt Klopeinernél.
Népszerűbb hoteleknek mondható szálláshelyek a Rad- und Familienhotel Ariell, a Hotel Birkenhof am See, valamint a Hotel Kummer Tschuk.
Ezeken kívül még van néhány jó minőségű diákszállás is ebben a kis városban, azonban apartmanokra ne nagyon számítsunk, mert kevés van belőlük. Összességében elmondhatjuk, hogy a helyi szállásokhoz igencsak jó áron juthatunk hozzá, így nyugodtan foglaltathatunk előre is, interneten keresztül.
Mivel Ausztria szomszédos ország, így Klopeinerbe akár autóval is elindulhatunk, hiszen csupán 400-450 kilométeres távolságot kell majd megtennünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Brugge nevezetességei

Brugge városa Belgiumban található, az ország nyugati részének, illetve a flamand régiónak a legnagyobb települése. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük