Kezdőlap » Kert » Kertrendezés

Kertrendezés

A legtöbb családi háznál nagy dilemma szokott lenni, hogyan szépítsük újjá kertünket. Először is tervezzük meg fejben, hogy hová mit szeretnénk ültetni, hol legyenek a növények, a medence és még amit ültetni szeretnénk. Nagy kérdés a mai világban az is, hogy legyen-e konyhakertünk. Ha szeretnénk, akkor olyan helyet válasszunk neki, ahol természetesen azért süt a nap is.

Nagyon jó dolog ma otthonunkban megtermelni magunknak a zöldség, illetve gyümölcsféléket, hiszen ezekről a termékekről biztosan tudhatjuk, hogy bio, és nincsenek különböző vegyszerekkel fújva. És akkor induljunk vásárolni…. Ha azt szeretnénk, hogy ne csak zöld legyen hanem egy kis betonos rész is, akkor nagyon szép külső kő burkoló anyagokat is lehet vásárolni. Kaphatóak különböző méretű, formájú, színű burkolók, amiket még szebbé tehetünk a kertünkben, ha variáljuk őket.

Nézzük meg hol mutatna jól pár darab tuja, illetve fenyőfa, és ezekből sem maradjon ki, mivel ezek igazán feldobják a kert hangulatát. És ne feledkezzünk meg nem utolsó sorban egy kényelmes medencéről, amiben nyaranta lehűtheti magát az egész család, barátok, rokonok. Ezt is különböző módon lehet elkészíttetni, kérjük szakember segítségét, hogy milyen formájú, és mekkora legyen. A medence körül nem árt ha kikövezve van, akkor így kevesebb piszkot viszünk be a medence vizébe. A kertben hagyhatunk még helyet a fűnek is, ugyanis a zöld még szebbé teszi a kertünket. A tuják köré kavicsokat is szórhatunk, ezekből is van nagyon sokféle, lehet kedvünkre válogatni. Jó pihenést, kellemes fürdőzést az új kertjében!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ültessünk kivifát

A kivi hazánkban is termő gyümölcs, amelyet akár saját kis kertünkben is megtermelhetünk. Ha szeretnék …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük