Kezdőlap » Szállások » Kedvezményes szállás az Ion szigeteken? Cephalonie az ön választása.

Kedvezményes szállás az Ion szigeteken? Cephalonie az ön választása.

Az Ion szigetek legnagyobbika (781 km2) és minden bizonnyal Korfuval együtt a legérdekesebb is. Egyenlőre a turisták még nincsenek sokan, jóllehet az olaszok és az angolok kezdenek közelebbről érdeklődni iránta.

Nagyon hegyes és sivár délen, a legérdekesebb helyek a partvidéken és főleg az északi részen találhatóak. Cephalonie nem túl népes, az 1953-as rettenetes földrengés óta a lakosok nagy része vagy Amerikába, vagy Ausztráliába emigrált. Nincsenek nagy szállodák, annál jobb, legalább a turistabuszok nem maradnak sokáig itt, viszont csodálatos panziók várják a vándorokat.

Karavomylos Beach Kemping: Samitól 500 méterre, északra a strand mentén. Nagyon jó helyen van a tengerparton, ahol kavicsos a strand. Nagyon tiszta mellékhelyiségek, állandó meleg víz és kedves személyzet várja az ide látogatókat. Viszonylag sok árnyékos hely van fűszerbolttal és mosodával. Arocaria diszkó 500 méterre a kempingtől, hogy megismerkedhessünk az olasz fiúkkal és lányokkal.
Kiadó szobák: A tengerrel szemközti utcán a Riveira étterem fölött nagy erkélyekkel és nagyon jó fekvéssel.
Hotel Jonion: Jól karban tartott kis szálloda a nagy templom mellett, de kicsit távol a tengertől, viszont viszonylag olcsó.
Hotel Melissani: A várostól délre, a központtól 3 percre találjuk. Nagyon nyugodt helyen van, a domboldalon szép kilátással a tengerre. A szobák fürdővel és nagy erkéllyel vannak ellátva. A tetőtér alatti szobáknak szuper a teraszuk és a szőlőlugas alatt fogyaszthatják el a reggelijüket.
Hotel Kyma: A főtéren van, ami miatt nagyon zajosak a szobák, viszont korrekt árakkal találkozhatunk.

Valóban kellemes kis falu ez, ahol a tengert hegyek veszik körül. Nincs veszett bája, mégis jól érezhetik magukat itt. Szívesen marad az embert itt pár napot, a bátrabbak szép sétákat tehetnek a hegyekben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Grand Hyatt Hotel Martinez – Cannes

Sugárutak, elegáns butik karcsú pálmafák sora, a türkizkék tenger és a homokos strandok, rangos jachtok, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük