Kezdőlap » Hotel » Ipsos, a korfui turistaközpont

Ipsos, a korfui turistaközpont

Korfu szigetének keleti partjánál található Ipsos, az üdülőhely, amely egyre népszerűbb a szigetre érkező turisták körében. Ipsos városában többféle szálláslehetőség is a rendelkezésünkre áll, apartmanok, panziók és szállodák egyaránt, és ezek közül is választhatunk, hogy a félpanziós, vagy az önellátós variációt kérjük. Hogyha valamiért nem találunk itt helyben szállást magunknak, akkor a közeli településeket is érdemes megnéznünk, hiszen a nagyobb városokban már all-inclusive szállodákat is találunk. Ipsos városához a legközelebbi repülőtér 11 kilométerre található, melynek a neve Ioannis Kapodistrias.

Ipsos településen a legjobb szálloda a Marilena Hotel, amely 86 szobájával, és exkluzív szolgáltatásaival kiemelkedik a többi közül. A szálloda környezete is szépen van kialakítva, és az árak is elfogadhatóak, megfelelő árkategóriában van minden szolgáltatás. A hotel hangulatos dekorációval rendelkezik, és van egy külső medencéje, amely a vendégek számára van fenntartva. Ezen a szálláshelyen kívül választhatjuk még a kissé drágább és újabb Corfu Secret hotelt, valamint a Mega Hotel Ipsost is, amely a strandhoz nagyon közel található. Még mielőtt elindulnánk ide nyaralni, interneten vagy valamelyik utazási irodában egyeztessünk a szállodával, és foglaltassuk le a helyünket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ecuador, egy spanyol nyelvű ország

Ecuador Dél-Amerikában található ország, amelynek érdekessége, hogy nyugati oldalán a Csendes-óceán található, míg más oldalain …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük