Kezdőlap » Hotel » Imperia szállásai

Imperia szállásai

Imperia Olaszország északi részén található város, amely a Liguria régióban helyezkedik el, és összesen 42 ezer fő lakja. Ezt a tengerparti várost 1923-ban Mussolini kívánságára több egybevont településből hozták létre, és ekkor kapta a mostani nevét, az Imperia-t.
A város hazánktól több mint 1200 kilométerre található, így többnyire repülővel érdemes útnak indulni, viszont ha tapasztalt sofőrrel megyünk, akkor pedig Szlovénián keresztül utazhatunk autópályán, és akár már 12 óra alatt oda is érhetünk.

Az interneten is utánanézhetünk a helyi szállásoknak, hiszen többnyire foglaltathatóak előre, azonban hogyha biztosra akarunk menni, akkor érdeklődhetünk utazási irodákban is. Aki nem éppen a főszezonban szeretne utazni, annak érdemes elő-, vagy utószezonban megnéznie a 3 csillagos Residence Edy ajánlatait, és más olyan 3 csillagos hotelekét, melyek erre az időszakra akciós szállást tudnak biztosítani.

Aki az előkelő szállodákat részesíti előnyben, annak kiváló hely lehet például a drágább árkategóriát képviselő Hotel Croce Di Malta, a Hotel Rossini Al Teatro, vagy a Miramare Hotel. Sokak kedvence ebben a kategóriában a Locanda Del Mar lakosztálya, amely minden luxus szolgáltatást biztosít az ott megszállóknak. Azok az emberek, akik jobban kedvelik az elérhető árú helyeket, inkább a középkategóriás, 2-3 csillagos szállások után keresgéljenek, mint a Residence Villa Marina vendégház, és az ehhez hasonló apartmanok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arlbergi síparadicsom

Az arlbergi síparadicsom öt kisebb faluból tevődik össze, és megannyi sípályájával valamint szállodáival az utóbbi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük