Kezdőlap » Mobil és tablet » Iconia Tab 10

Iconia Tab 10

Az Acer új táblagéppel kecsegteti vásárlóit. Ez pedig nem más, mint az Iconia Tab 10. A neve elárulja, hogy ez egy 10,1 hüvelykes kijelzővel rendelkező, Full HD felbontású tablet. IPS és Zero Air technológiát alkalmaznak. A Zero Air technológia annyit jelent, hogy nincs légréteg a kijelző és a védőüveg között, így jobb minőségű képeket lehet előállítani. Gorilla Gass üveg védi a képernyőt, ezt pedig bevonták ujjlenyomat-taszító réteggel. A bemutató során elmondták, hogy egészen pazar hangzásvilággal szolgál majd az új készülék, mivel sztereó hangszórópáros található benne. A Dolby Digital Plus rendszer segítségével pedig nagyobb élményt nyújt, ha fejhallgatót csatlakoztatunk, hiszen jó virtuális térhangzást állít majd elő.

Egy Micro-HDMI is található a tablet keretén, így a képernyő teljes tartalma kivetíthető lesz egy nagyobb megjelenítőre. Sajnos az új modellel kapcsolatban néhány dolog nem egyértelmű, nem tájékoztatták a közönséget az Acer tervezői. Így lehetséges, hogy nem derült fényre, hogy milyen lapka lendíti mozgásba a Tab 10-et. Annyit lehet róla tudni, hogy négymagos MediaTek lehet a megoldás.

Az újdonságok esetében viszonylag kedvező árra van kilátás. Az Iconia Tab 10 nagyjából 200 euro körül fog mozogni. Az Acer ígérete szerint már szeptemberben piacra fogják dobni, így már ebben a hónapban megvásárolható lesz. Magyarországon nem tudni egyelőre, hogy mikor lesz elérhető. Az viszont valószínű, hogy aki nem sajnálja megvenni, az nagyon jól fog majd vele járni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A világ első androidja~ T-Mobile G1

Az 1960-as évek óta a mobilok gyártási körében rengeteg minden dolog történt, a vonalas és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük