Kezdőlap » Hotel » Hol szállhatunk meg Eisenachban?

Hol szállhatunk meg Eisenachban?

A németországi város, Eisenach 43 ezer fős lakossággal rendelkezik, és a Türingiai-régióban, az ország közepén található. Hogyha Németországot szeretnénk körbeutazni, vagy valamilyen oknál fogva utazásunk során erre a városra esik a választásunk, akkor foglaltathatunk interneten keresztül szállást. A helyi ismertebb szállodák között megemlíthetjük az ötcsillagos Arkona Hotel Auf Der Wartburgot, ahol magas színvonalú kiszolgálást, és szolgáltatásokat kapunk, természetesen a luxusszállodai élmény kiegészítőjeként. A városban található két négycsillagos hotel is, a Penta Hotel Eisenach, és a Berghotel. Akik nem szívesen költenek túl sokat a szálláshelyre, és inkább kedvelik a kedvezőbb árú apartmanokat, azok számára a Hotel Haus Hainstein, valamint az Ibis Hotel az ajánlott. A magyar turisták körében a legnépszerűbb helyi apartman a Hotel Villa Anna, ahová családdal is mehetünk, hiszen kialakításának köszönhetően nagyobb lakosztályok is bérelhetők, amely családok számára megfelelő lehet.

Eisenach városában található néhány látnivaló is, amiket érdemes megnézni, hogyha itt járunk. Az egyik ezek közül Wartburg vára. A településen számos emlékmű is helyet kapott, így ezeket is tekintsük meg hogyha tehetjük, például a Johann Sebastian Bach-emlékművet, a Luther Márton-emlékművet, az Egyetemi hallgatók emlékművét, és az Orvosok emlékművét is kiemelhetjük ezek közül.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük