Kezdőlap » Családi élet » Hogyan viselkedjünk az első randin?

Hogyan viselkedjünk az első randin?

Talán a legfontosabb szabály, hogy az első randin nem szabad nyugtalankodni, illetve látványosan stresszelni, mert ez az érzés átmegy a partnerünk felé,inkább természetesen kell viselkedni.
Csupán add önmagad, és inkább legyél egyszerű, minthogy olyan dolgokat tennél vagy cselekednél, ami nem te vagy, mert már az első pillanattól feltűnő lehet ez a viselkedési forma, ami akár kiábrándító is lehet. Légy őszinte, ez nemcsak beszéd formájában igaz, hanem tettek be is megnyilvánulhat, mint például ne vidd olyan helyre a párodat, ahová te sem mész szívesen, vagy ha nem engedheted meg magadnak a drága éttermet, akkor oda se vidd, mert állandóan úgyse viheted majd, ha a közelebbről is megismerkedtek.

Az első találkozásnál nem érdemes olyan helyet választani, ahol nagy a nyüzsgés, illetve nagy a zaj, mert akkor elmarad a beszélgetés, mondjuk ha egy filmet megnéztek a moziban akkor már nem tudjátok megismerni egymást, ezért érdemes olyan helyet választani ahol egymásra tudtok figyelni, és ügyelni kell arra, hogy ne vágjatok egymás szavába miközben csevegtek,türelmesen hallgassátok meg egymást. Ajánlatos kényelmesebb ruhát felvenni, hogy ne arra koncentrálj, hogy az új ruhában nem érzed jól magad, mert már akkor sem tudsz kellőképpen odafigyelni a partneredre, ami már szintén zavaró lehet. Fontos még, hogy aktívan töltsétek el az időt, hogy emlékezetessé váljon az első pillanat. Olyan programot csináljatok, amibe mindketten jól érzitek magatok, és amibe örömötök van.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük