Kezdőlap » Film » Hogyan végződik az X-Men 3?

Hogyan végződik az X-Men 3?

Az X-Men- Az ellenállás vége, a harmadik képregény adaptáció, mely a Marvel Comics X-Men képregényei alapján készült. A filmet 2006-ban mutatták be, a rendező pedig Brett Ratner volt. A harmadik X-Men filmben megismerhetjük azt a világot, ahol a mutánsok képesek úgy beilleszkedni a társadalomba, hogy megtanulják kezelni, irányítani a különleges képességeiket, és mindezt a jó ügy érdekében teszik.
Azonban a társadalom, és az emberek többsége még mindig nem fogadja el őket, így hamar válaszút elé kerülnek. Lehetőségük van saját maguknak eldönteni, hogy megőrzik különleges képességeiket, és így élnek tovább, vagy pedig úgy illeszkednek be a társadalomba, hogy feladják ezeket a különleges képességeket, vagyis kigyógyulnak a mutációból. A leglényegesebb kérdés, ők maguk hogy ítélik meg ezt a helyzetet. A kormány tehát sikerrel járt, mert kifejlesztett egy olyan gyógyszert, mely meggyógyítja a mutánsokat, és normális emberré teszi őket. Azonban –mint később kiderül- ez nem teljesen így van, hiszen a kormány valódi célja az, hogy megölje, nem pedig hogy meggyógyítsa a mutánsokat.
Egy másik történetszál is fut ezzel párhuzamosan a filmben, hiszen a második rész végén úgy tűnt, hogy Jean meghalt, azonban ebben a filmben feltámad, de nem úgy tér vissza, ahogy azt mindenki várná. Mire Farkas, Vadóc, és Ciklon rájönnek a valóságra, és felismerik mi történik, már a pokol is elszabadul körülöttük.
Habár eddig nem volt szó a történet folytatásáról, most már hivatalos, hogy 2014-ben következik az újabb X-Men film, Az eljövendő múlt napjai.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük