Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan vásároljunk melltartót?

Hogyan vásároljunk melltartót?

A megfelelő melltartó kiválasztásának megvannak az íratlan szabályai.
A nők nagy része a megjelenése miatt dönt egyes darabok mellett, ami érthető, de egyben sajnálatos is. Pedig a melltartó azon túl, hogy szexis, támogatja a mellet tartó izmok munkáját. Nevéhez híven valóba tartja a kebleket, és nem hagyja lógni, és ezáltal megnyúlni. A kényelem mindig a legfontosabb. Mindig azt a fehérneműt válasszuk, amelynek viselését szinte nem is érezzük. Ha szoros, itt-ott nyom, szúr, vagy valami miatt feszélyez ha rajtunk van, inkább ne vásároljuk meg, akármilyen csábítónak is érezzük magunkat benne.

A méretválasztás akkor helyes, ha a kosár alulról fogja át a mellet, illetve ha keblünk oldalt sem bújik ki a fehérneműből. Ez, azon túl, hogy kényelmetlen, egy feszesebb felső viselésekor még szembe is tűnik. A pántot már a próbafülkében állítsuk be a számunkra megfelelő méretre, nehogy később kelljen kellemetlen meglepetéssel szembesüljünk. A ruhadarab felpróbálása már csak azért is fontos, mert a számozások márkánként más-más méretet takarhatnak.

Legegyszerűbb módon úgy határozható meg a helyes melltartó méret, ha egy mérőszalaggal megmérjük a mellbőséget, és a mell alatti kerületet. Ez fogja megadni azt a betűből és számból álló méretkombinációt, ami a legjobban igazodik hozzánk.
Ahogy a blúzainkat, szoknyáinkat is lecseréljük jelentősebb súlyváltozás esetén, tegyünk ugyanígy ezzel az intim ruhadarabbal is, hiszen ha túl szorossá, vagy a kelleténél lazábbá válnak, már nem az eredeti, mellet tartó funkcióját töltik be.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szemöldök ápolás profi módon.

Ha apró hányok, vagy hiányosságok vannak a szemöldökben, akkor érdemes a szemöldökceruzát használ, viszont ha …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük