Kezdőlap » gyerek póló » Hogyan vásároljunk gyermek pólót

Hogyan vásároljunk gyermek pólót

A gyermek ruhatárában fontos szerepet tölt be a póló. Ezért fontos, hogy az milyen anyagú . Szerencsére többféle minőségben juthatunk hozzá ezekhez a darabokhoz. Vannak vékonyabb illetve vastagabb kiszerelésűek is. Így kellően tudunk igazodni az időjárás viszontagságaihoz, hiszen a vastagabb tökéletes megoldás hűvösebb időre, ezzel is kevesebb ruhát kell adnunk a gyermekre így ő is könnyebben fog tudni mozogni.

Szívesen hordják a gyerekek. Arra azonban nem árt ügyelnünk , hogy lehetőség szerint inkább a 100% pamut anyagúakat vásároljuk, amely az esetleges izzadtságot felszívja a gyermekről és még allergiás sem lesz rá. Kerüljük a műszálas anyagúakat, mert abba a gyermek teste hamar befülledhet és kiütéseket okozhat. Ami még nagyon fontos, ügyelni arra, hogy esetlegesen ereszti-e majd a színét illetve, hogy milyen hőmérsékleten lehet azt mosni. Általában a nagyon erős színű pólók azok amelyek képesek nagymértékben ereszteni a színűket, ezzel is csökkentve annak hordhatósági idejét. Ebben az esetben már régi ötlet az , hogy első mosás előtt hideg vagy esetleg langyos ecetes vízbe öblítsük ki.

Az ecet képes gátolni a festék kiázását így tovább marad szép színe. Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy fertőtleníti az anyagot, hiszen kit tudja, hányan fogdosták össze. Nem kell félnünk attól , hogy ecetszagú marad , mert annak szaga hamar elpárolog. Vásárlásnál ügyeljünk arra, hogy a vékony anyagú pólók kevésbé “gyermekállóak” a varrás nem felbomlik , hanem mellette szakad el az anyag.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kell e egy gyereknek 100%-ban pamut póló?

A gyerekeket nevelők az esetek többségében mindenből a legjobbat adnák meg csemetéjüknek. Ez igaz a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük