Kezdőlap » Esküvő » Hogyan válasszunk menyasszonyi ruhát?

Hogyan válasszunk menyasszonyi ruhát?

Amikor egy pár elérkezik az eljegyzéshez és megszületik az esküvő gondolata a boldogságuk nem ismer határokat. A nők többsége évek óta álmodozik arról, hogy majd egyszer eljön érte a hercege és boldogan élnek míg meg nem halnak. Amikor ez valósággá kezd válni azt szeretné a leendő ara, hogy minden tökéletes legyen és mindenki számára felejthetetlen legyen a nagy nap.

A menyasszonyoknak az esküvői előkészületek igen nagy terhet jelentenek, szinte felsorolhatatlan az a sok dolog, amit el kell intézni, meg kell rendelni, meg kell vásárolni és a többi. Van, hogy már a háta közepére sem kívánja az előkészületeket, viszont az biztos, hogyha a ruhájára kerül a sor minden gondot elfelejt.

A ruha kiválasztásánál első lépés az legyen, hogy böngészünk az interneten. Próbáljuk meg elképzelni a ruhákat és válasszunk fazont, amely mindenféleképpen érdekel minket. Ha ez megvan, akkor kérjünk időpontot egy szalonba. Ennek adjuk meg a módját, keressük meg a jobbik helyek valamelyikét, ahol mi leszünk próba közben a középpontban, nem sajnálják ránk az energiát és a fáradtságot attól függetlenül, hogy vásárolunk e vagy sem. Nem szabad megelégednünk a közepessel, az átlagos vagy átlagon aluli kiszolgálással.

Ha megvan a helyszín csak olyan személyt vigyünk magunkkal, akiről tudjuk, hogy a mi érdekeinket tartja szem előtt, nem túl kötekedő és igencsak türelmes. Fontos, hogy segítsen minket a választásban érthető és jogos érvekkel. Ne vigyünk magunkkal sok személyt, abból semmi jó nem sül majd ki.

Ha már a szalonban vagyunk ne kössünk kompromisszumot, igenis szánjunk időt arra, hogy megtaláljuk a megfelelő darabot. Próbáljunk fel több féle fazont, ha megvan a megfelelő kialakítású ruha, akkor már csak olyan stílust kérjünk a személyzettől. Igyekezzünk magunkat elképzelni a nagy napon, találjuk meg a stílusunkat a ruhában.

Végül azt is vegyük figyelembe, hogy a tervezett programok, események során a ruha hogy befolyásolhatja a kényelmünket, praktikus-e, tudunk-e benne táncolni és ehhez hasonló dolgokat gondoljunk végig.

A legfontosabb tanács: szánjunk időt a megfelelő darab megtalálására, ne kössünk kompromisszumot, hisz ez a nap egyetlen és megismételhetetlen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Nagy nap!

Miután megtörtént egy pár életében az eljegyzés, onnantól kezdve egy új, izgalmas időszak következik. Kéz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük