Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan újíthatjuk fel a fürdőszobánkat percek alatt?

Hogyan újíthatjuk fel a fürdőszobánkat percek alatt?

Hogyha olyan a fürdőszobánk, hogy csak egy fő szín dominál benne leginkább, például fehér csempe, akkor helyezzünk be egy-két szál színes, látványos virágot, például orchideát, hiszen egy-kettőre feldobja a látványt. Azonban ha nem igazán kedveljük a vágott növényeket, vagy nincs kedvünk azzal foglalkozni, hogy állandóan frisset vegyünk, akkor választhatunk egy szép cserepes zöldnövényt is, mely a párás, meleg levegőt kedveli.
Érdemes elhelyezni egy-két látványos mécsest is a fürdőszobában, ezzel pár perc alatt meghitt hangulatot teremtünk, ráadásul alig kerül néhány forintba. Érdemes a kád, vagy zuhanytálcát is felújítani –na persze nem kell ezeket kicserélni-, csak vegyünk egy új, szép tiszta zuhanyfüggönyt, mely színével és mintájával egyaránt feldobja a fürdőszobát. Szintén nagyot alkothatunk egyszínű fürdőszobánkon azzal is, ha a falra teszünk néhány látványos falmatricát. Alkalmazhatjuk akár úgy is, hogy 3D-s hatást keltve egy fa alakú falmatricát teszünk fel a falra, és az ágak végére teszünk például törölköző akasztókat.
Hogyha szeretjük a kissé régiesebb, rusztikus hangulatot, ezt könnyedén megteremthetjük a fürdőszobában is, egy-két kékes fehéres színű kiegészítővel, például kagylós szappantartóval. Hogyha teljesen egyszínű a fürdőnk, akkor feldobhatjuk színes kiegészítőkkel is, például színes törülközőkkel, melyeket egy egyszerű faszékre, vagy színes polcokra teszünk. A régi cserepeket is újrahasznosíthatjuk a fürdőszobában, megtisztítva, újrafestve tarthatunk benne fültisztítót, vattát, vagy szappant is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan rendezzük be a lakást?

A Lakberendezésben nincsenek szabályok. Ez mindenki egyéni ízlésétől, és persze pénztárcájától függ. Nincsenek megkötések, viszont …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük