Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan töltsük el az első Szilvesztert a párunkkal az összeköltözés után?

Hogyan töltsük el az első Szilvesztert a párunkkal az összeköltözés után?

Az összeköltözés minden pár életében nagy fordulópontot jelent és nagy változásokkal jár. Rengeteg kérdés merül fel bennünk, hogy hogyan fogjuk mostantól az eddigi hétköznapi dolgainkat elvégezni, úgy hogy már együtt élünk. A hétköznapi dolgok mellett felmerülnek az ünnepek lebonyolításának megoldása is. Hiszen mind a két ember más családból származik, mások voltak az ünnepi hagyományok, éppen ezért a két félnek le kell ülnie és meg kell beszélnie, hogy számukra mik azok a hagyományok, szokások, amelyeket egy-egy ünnepen tovább szeretnék vinni, ebben az új helyzetben.

Felmerülhet a kérdés Szilveszterkor is, mit csináljunk, hová menjünk és kikkel?

Nagyon fontos, hogy a frissen összeköltözött pár kompromisszumot tudjon kötni egymással, hogy a későbbiekben szép emlékekre tekintsenek vissza és ne veszekedés maradjon meg az első közös ünnepekről, mert a két szerelmes nem tud megegyezni abban, hogy mi és hogyan is történjen.

Először is el kell döntenünk, hogy otthon szeretnénk tölteni vagy valamilyen szórakozóhelyen a Szilvesztert. Ha ez meg van, máris könnyebb dolgunk van. Hiszen ha otthon szeretnénk tölteni az ünnepet, akkor már csak azt kell eldöntenünk, hogy kettesben szeretnénk vagy esetleg társaságban megünnepelni az újév eljövetelét. Ha kettesben töltenénk az ünnepet a kedvesünkkel, akkor nincs más dolgunk, mint kettesben előkészülni falatka szendvicsekkel, rágcsálnivalókkal, italokkal az esti mulatozásra. Attól, mert „csak” kettesben töltitek, a Szilvesztert egyáltalán nem kell, hogy unalmas legyen. Rengeteg dolgot csinálhattok, csak szabadjára kell engednetek a fantáziátok. Míg megy a TV-ben a kedvenc szilveszteri műsorotok közben nagyokat nevethettek akár egy régi társasjátékotok társaságában. De ha vendégeket szeretnétek fogadni egy kisebb buliért szilveszter napján biztos nem fognak megharagudni a szomszédok sem.

Mindegyiknek teljesen más hangulata van, mint ahogy ha a szórakozóhely mellett döntenétek, annak is meg van a maga saját újék köszöntő hangulata.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük