Kezdőlap » férfi póló » Hogyan tisztítsuk a férfi pólókat?

Hogyan tisztítsuk a férfi pólókat?

Hiába az elővigyázatosság, a határozott fellépés partnerünk akkor is úgy össze tudja piszkolni a pólóját, hogy szinte esélyünk sincs kitisztítani. Jobbnál-jobb eszközöket, mosóporokat kipróbálunk mire sikerül megtalálni azt az egyet, ami segíthet.

Mert nem dobhatjuk a kukába, hisz a férfi nem kedvenc ruha darabja, amit kénytelenek vagyunk tisztává varázsolni minden alkalommal. Ha bent marad a folt, nem húzza fel, makacskodik, és hiába kérleljük mindig neki lesz igaza. A kedvesség jó szándék ezekben az esetekben háttérbe szorul. Mert ő választotta, ez a divat és majdnem minden barátjának a munkahelyen vagy az iskolában hasonló fazonú van a szekrényében. Nem lehet változtatni, szerinte ez a trendi a divatos és mindig tisztának kell lennie. Hetente magára húzza, addig viseli, amíg el nem kopik. Színben sem lehet másikat vásárolni, az sem baj, ha kettő vagy három teljesen egyforma van ugyan abból a kiszerelésből. Tehát nincs más hátra, valahogy ki kell szedni a foltokat.

Mert szeretjük kedvesünket. Megvásároljuk a legdrágább folttisztító szereket. Többször ki öblítjük, mire végre a mosógép dogjába helyezhetjük és a nyúlás veszély érdekében kímélő programon kimossuk. Amikor a folt elltünk, vasalás után összetűrve a szekrényébe rakjuk. Nyugodtan, mintha semmi gondot sem okozott volna a folt eltávolítása. Azonban amikor meglátjuk rajta, elmagyarázzuk, mire vigyázzon, ha meg szeretné tartani a pólóját. Lehetőleg cserélje le szerelés közben, edzés előtt vagy munkába állás előtt cserélje le másikra. Ha megfogadja, tanácsunkat szerencsénk van. De ez nem minden esetben jön össze. Makacsságukban azt hiszik, hogy a feleség meg tud oldani mindent. Boldogan mutatják a tiszta ruhát, a kedvenc pólójukat és egy nagy puszi érte a jutalmunk.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan kezeljük a férfi pólót?

A férfiak kedvelt ruhadarabja a póló. Ugyan úgy, mint a női ruhadaraboknak, ezeknek is megvan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük