Kezdőlap » Szoftver » Hogyan tedd érdekesebbé a Skype-ot?

Hogyan tedd érdekesebbé a Skype-ot?

A reklámok egyre inkább igyekeznek beszervezni az idősebb korosztályt is az internetezés világába.
A csábításra legalkalmasabb dolog, az unokák elérhetősége ráadásul úgy, hogy még látható is az élő képe! Ez a Skype! Azt viszont kevésbé ismerik, még kicsit rutinosabb internetezők is elvétve, hogy az egyéb video kapcsolatokat is idesorolva, van egy olyan alkalmazás, mely számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkezik.
Ha használt már valaki ilyen kapcsolatot, gondoljon bele, hányszor lett volna szükség arra, hogy hirtelen előkapjon egy képet, rajzot, térképet vagy videót, hogy megmutassa a partnerének, ami éppen aktuális információ lenne!
Ilyenkor történik az, hogy jó esetben lekapjuk a web-kamerát és igyekszünk odadugni amiről éppen szó van (laptopról már ne is beszéljünk), vagy megegyezünk, hogy levél vagy üzenet formájában mutatjuk meg, amit szeretnénk.
Ennek az áldatlan állapotnak vet véget ez a programocska, amire hivatkozom!
Ezzel bármikor félretehetjük a kamera képét és bekapcsolhatjuk bármely már, a fentiekben felsorolt, aktuális információt! Bejátszhatunk videót, megjeleníthetjük a gépünk asztalát, legyen azon bármilyen éppen futó alkalmazás, készíthetünk rögtönzött rajzokat, amivel alátámasztjuk az éppen esedékes problémánkat, előkaphatunk térképet, amin megmutathatjuk a randevúnk helyét stb. Mindezek mellett, ismerve a humorra hajlamos partnereket, számtalan lehetőség nyílik saját képünk és hangunk különböző effektekkel való elváltoztatására!
Mindezeket egybe véve egy nagyon hasznos kis programról van szó, ami ráadásul ingyenesen letölthető! A neve:Many Cam! Mindenkinek jó kapcsolatokat kívánok!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen játékokkal játsszunk?

Ha unatkozunk, akkor számítógépes játékokkal játszhatunk. Népszerű játékok a Pes (Pro Evolution Soccer), vagy a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük