Kezdőlap » Mobil és tablet » Hogyan tartsuk kordában mobilszámlánkat?

Hogyan tartsuk kordában mobilszámlánkat?

Mikor úgy gondoljuk, hogy jó lenne már egy új telefon, átfut rajtunk a gondolat, hogy előfizetéses csomagot válasszunk, hiszen evvel időt spórolunk és meglenne az a biztonság, hogy mindig tudunk telefonálni. Evvel annyi a baj, hogy nem minden szolgáltató ad pontos képet a jelenlegi tarifa felhasználtságunkról, emiatt sok fiatal, vagy éppen öregebb korosztályból származók akár több tízezerrel is képesek túllépni havi keretbe foglalt lebeszélhetőségüket.

Erre van megoldás. Ha van egy okostelefonunk, akkor a Google Play Marketről számtalan alkalmazást tölthetünk le, amik ezt a feladatot hívatottak ellátni. Közülük kiemelkedő a Call Meter 3G.

Ez egy nagyon összetett alkalmazás. Beállítása során mindenki megdöbbenne, hogy milyen bonyolult menürendszere van. De igenis szükséges!

Az alkalmazásban van lehetőségünk alapbeállításokat beállítani. Ilyenkor a kijelölt országból már feltöltött tarifákból válogathatunk. Ennek a hátránya, hogy ilyenkor az értékek / percdíjak nagy valószínűséggel elavultak lesznek.

Van lehetőség Haladó mód beállítására. Ahol mi szabhatjuk testre az összes attribútumot. Megadhatunk időzónákat, ha például este 10 óra után kedvezményesen telefonálhatunk. Megadhatunk telefonszámokat, amelyeket kedvezményesen hívhatunk.

A Program nyilvántartja a küldött SMS/MMS-ket is az Adatforgalmon túl. A program ingyenes, igaz, hogy reklámmal van ellátva, de ha adományozunk a fejlesztőknek az eltűnik. Ha valaki nem szeretne ennyit babrálni vele, akkor van a programnak egy egyszerűbb nem annyira testre szabhatóbb változata: Call Meter NG. Szóval ami talán eddig láthatatlannak tűnt az most már nyomon követhető.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia Z3 compact d5803

Az Xperia Z3 compact d5803 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük