Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan Szilveszterezzünk a szülőkkel?

Hogyan Szilveszterezzünk a szülőkkel?

Amíg még kisebbek vagy tinik voltunk nem akartunk a szüleinkkel szilveszterezni, hisz gondoljunk csak vissza, milyen ciki is volt az, inkább a barátainkkal töltöttük ezt az estét.

De így már felnőtt fejjel teljesen másképp látjuk a dolgokat, vágyunk a szüleink társaságára, hiszen alig látjuk őket, kevés időt tudunk velük tölteni a távolság, a gyereknevelés, a munka miatt. Így ha tehetjük velük szilveszterezünk, összekötjük a kellemest a hasznossal.

A gyerekek úgyis keveset találkoznak a nagyszülőkkel, így egy kicsit egymás társaságában lehetnek, illetve mi is beszámolhatunk az egész évben történtekről. Valamint a nagyszülők levesznek egy kis terhet a vállunkról, ők foglalkoznak többet a rég nem látott unokákkal, így mi jobban élvezhetjük az ünnepet. No persze nem azért, mert nem szeretjük a gyerekeinket, vagy nincs hozzájuk kedvünk, csak egy kicsit jól esik a szülőknek, ha nem csak nekik kell foglalkozni csemetéikkel. A nagyszülőknek pedig nagy öröm, hogy ilyen sok időt tölthetnek el együtt az unokáikkal és mindenféle jóval elhalmozhatják őket.

Ha a gyerekek nem bírják az éjszakázást le kell fektetni őket aludni, de érdemes éjfélkor felébreszteni a gyerekeket, hogy ne maradjanak le a szilveszter lényegéről. És így együtt élje meg a család az új év köszöntését, valamint így megtanulják a gyerekek, hogy mit is kell csinálni szilveszter este, miről is szól. A gyerekeknek ne felejtsünk el gyerekpezsgőt vásárolni a koccintáshoz. Ne érezzék úgy, hogy ők kimaradnak valamiből.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük