Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan Szilveszterezzünk kisbabával?

Hogyan Szilveszterezzünk kisbabával?

Megérkezett az új családtag és nem tudjátok, hogy most, akkor, hogy is kell szilveszterezni? Nem tudjátok, hogy mit csináljatok?

Igen mióta megérkezett a családba az új tag semmi sem olyan, mint régen, mindent teljesen másképp kell csinálni, így ez alól a szilveszter sem kivétel.

Alapjában véve, ha eddig otthon szilvesztereztünk, akkor nem sokban változik a menetrend, de ha nem akkor viszont gyökerestől megváltozik. Míg más szilveszter estét a főtéren vagy szórakozóhelyen, házibuliban töltöttétek, most ugyebár ez nem lehetséges, hisz a picinek szüksége van ránk, nem lehet csak úgy otthon hagyni, vagy rábízni a nagyszülőkre. Otthon kell maradni vele.

Az este úgy indul, mint bármelyik másik babafürdetés, etetés, altatás és stb. ki hogy szokta, a baba menetrendjét nem szabad felborítani, míg a baba alszik nyugodtan tévézhetünk, ünnepelhetünk ,szilveszterezhetünk kettesben, de ha a baba felébred sem kell megijedni, át kell vinni magunkhoz és vele élvezni tovább az ünnepet. Mivel a babák hamar elfáradnak valószínű, hogy etetés után újra elálmosodik és újra elalszik, ez természetes náluk. Ha belegondolunk más este is ez zajlik, csak akkor mi is alszunk, most meg ébren vagyunk. Hiszen a babákat éjszaka is meg kell etetni.

Új élmény lesz ez a szilveszterezés, hiszen ezt már hármasban töltjük, a délután folyamán a babával ünnepelünk, ő is ott van velünk, játszunk vele, együtt érezzük jól magunkat. Éjfél táján legyünk a baba közelében, nehogy felriadjon a hangos tűzijátékokra, legyünk ott, hogy megtudjuk nyugtatni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük