Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan szilveszterezzünk a gyerekkel?

Hogyan szilveszterezzünk a gyerekkel?

Az év utolsó napján mindenki megérdemel egy kis lazítást, még az is, akinek kicsi gyerekei vannak. Nézzük meg mit kell tennünk annak érdekében, hogy mi, és a gyerek is jól érezze magát ezen a napon!
Hogyha kicsi babánk van, akkor gondoljuk át, hogy valóban bele szeretnénk vágni e egy kissé komolyabb szilveszteri buliba. Amennyiben úgy döntünk hogy igen, akkor a legjobb megoldás, hogy az otthonunktól nem megyünk túl messze –hogyha esetleg hirtelen haza kellene menni-, vagy rendezzünk baráti –de nem túl hangos- összejövetelt otthon. Így a gyermek sem fogja kellemetlenül érezni magát a környezetváltozástól, és mi is ki tudunk kapcsolódni egy rövid időre úgy, hogy együtt maradunk a kicsivel.
Hogyha már totyogó babánk van, és el szeretnénk menni valahová szilveszterezni, akkor is érdemes felkészülni mindenre, hogy a hely „baba biztos” legyen, és hogy a kicsi tudjon este aludni is, míg mi koccintunk a társaság többi tagjával. Készüljünk játékokkal, és szórakoztató eszközökkel, valamint minden szükséges felszereléssel, az még pluszban jó, hogyha olyan társaságban vagyunk, ahol több kicsi is van, hiszen így könnyebb odafigyelni.
Hogyha már nagyobbacska a gyermekünk- 6-12 éves-, akkor készüljünk fel egy igazán élvezetes szilveszteri bulira. Itt is jobb, hogyha vannak más gyerekek is, de azért így is folyamatosan érdemes ránézni a gyerekre, nehogy bármi baleset történjen. Érdemes az ilyen korú gyermeket bevonni közös programokba is, és figyeljünk oda, hogy ő is jól érezze magát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük