Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan sikerüljön tuti jól a szilveszter este?

Hogyan sikerüljön tuti jól a szilveszter este?

Te is szeretnél egy szuper szilvesztert, amit semmi sem ronthat el? Ahol te leszel a legcsinibb? Vagy épp neked lesz a legszuperebb szilveszteri bulid? Mit is kell tenni ehhez?

Ha más által szervezett buliba mész, akkor a kivágott ruhádhoz tegyél oda egy kis bolerót, hogy ha véletlen fáznál, ne azzal teljen el az egész este, hogy mit is tegyél, hogy ne fázzál ennyire.

Nem szeretnéd, hogy a szilveszteri bulidra senki ne emlékezzen, mert mindenki részegen végzi, így másnap senki nem emlékszik senkire, akkor érdemes az egyik asztalra olajosabb süteményeket tenni, mivel ezek fogyasztása mellett nehezebb berúgni. Ilyen például a fánk, a csőröge.

Bulit szervezel, és ki szeretnél lógni egy kicsit az átlagos szilveszteri bulik közül, akkor a színes jégkockák pont neked valóak, tegyél a jégkocka tartókba félig vizet, a többi helyet öntsd fel szörppel, vagy öntsd tele a vízzel a tartót és cseppents bele néhány csepp ételszínezőt. A vendégek el lesznek ájulva tőle. Készíts kis falatkákat, amiket tálcára tudsz helyezni és a vendégek is jól laknak belőle. Az alkoholmérgezés megelőzésére helyezzünk az asztalokra sós mogyorót, diót, mandulát.

Ha te szeretnél az lenni, aki a legjobban kitűnik a tömegből, akkor tegyél csillámport az arcodra, testedre. Vedd fel a legcsillogóbb ékszereidet nyugodtan. De jöhetnek a csillogó körömlakkok, rúzsok is. A lányok körében nagy kérdés, hogy tűsarkúban vagy laposban legyen a buli, ez csak rajtad múlik, mind kettőben jól fogsz kinézni. Ezen az estén érdemes felvenni a flitteres felsőidet, hiszen flitter is a szilveszter tartozéka.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük