Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan öltözzünk fel a szilveszteri buliba, ha babát várunk?

Hogyan öltözzünk fel a szilveszteri buliba, ha babát várunk?

Ma már egyáltalán nem szokatlan, ha egy kismama – akár nagy pocakja ellenére is – ugyanúgy szeretné jól érezni magát egy szilveszteri buliban, mint bárki más. Ehhez természetesen szüksége van egy fantasztikus ruhára. A divatos és csinos viselet azonban nem feltétlenül elég. Ezeknél még fontosabb, hogy kényelmes legyen, amiben könnyen tud mozogni, és nem kell feszengeni benne.
Mivel a pocak eléggé megnehezíti a választást, legjobb, ha egy mell alatt húzott, vagy övrésszel ellátott koktél- vagy estélyi ruhát vesz fel a kismama.
Optikai tunning lehet még például, ha egy rafinált vállrésszel díszített ruhába bújik bele, így nem kell feszélyezve éreznie magát, ha esetleg kicsit több súly szaladt fel rá a terhesség alatt. Fontos, hogy tudjon mozogni is benne, leülni, felállni, mászkálni. Ha bárhol szorít a ruha, másikat kell választani, mert hosszú órákon át egészen biztos, hogy nem fogja jól érezni magát benne.
Ügyelni kell a dekoltázs mélységére is, hiszen bár a mellek formájára és teltségére a várandósság jótékony hatással van, közönségessé válhat a túl szexis kivágás. Egy csinos szabásvonal, a megfelelő ruhahosszúság és a bőrtípushoz, valamint a hajszínhez passzoló szín tökéletes kompozíciót alkothat.
Azt is vegye figyelembe a szilveszterezni vágyó kismama, hogy milyen típusú buliba hivatalos. Hogyha házibuliba megy, elég egy elegánsabb felső, egy kényelmes, ám csinos kismamanadrággal. Ha viszont egy elegánsabb, esetleg céges partira készül, válasszon egy, a fentieknek megfelelő koktél- vagy estélyi ruhát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük