Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan méregtelenítsünk orvosi eszközökkel?

Hogyan méregtelenítsünk orvosi eszközökkel?

Az egészséges életmód csupán választás kérdése.
Ha bekapcsoljuk a tévét egy hétvégén, számtalan egészség megőrző magazint vetítenek délelőttönként. Az ilyen műsorok telis – tele vannak tippekkel arról, hogyan ugráljunk úgy, hogy ne ugráljunk és hogyan együnk úgy, hogy ne együnk.
Hogyan főzzünk egészséges ételeket méregdrága és kimondhatatlan nevű alapanyagokból és együk meg egy adott időpontban, oda figyelve a rágások számára is.
Hasznos tippeket kapunk időnként képzett szakemberektől , de van egy téma amit egyik műsor sem feszeget mert annyira kínos és túl emberi hogy nem való képernyőre.
Ez egy új természetgyógyászati kezelés ( eszközös vizsgálat) ami már súrolja az orvosi beavatkozás határát.
Ez a béltisztítás, a colon hidroterápia.
Ez egy vastagbél tisztító eljárás ami alatt egy zárt rendszerű csővel egyszerűen vízzel kimossák a belekben megragadt salakanyagokat.
Ezek az anyagok már nem tudnak felszívódni és hasznosulni a szervezetben és betegségek forrása lehet. Meglepő módon még a meddőség kiváltó oka is lehet.
A már meglévő krónikus betegségek ( cukorbetegség, ízületi problémák, emésztési zavarok, migrén,depresszió, lábszárfekély) enyhülnek.
A görög orvos Hippokratész is a szervezet ellenálló képességének a növelését tartotta a legfontosabbnak az egészség megőrzése céljából. Igaz i.e. még nem ismerték a vastagbél fogalmát sem de mostanra a tudomány kezét összefonta a természetgyógyászattal és együtt hatalmasat léptek előre a fejlődésben.
Ez a módja a test tisztításának ,ijesztő lehet a diétás finomságok látványa és elkészítése után és csak akkor javasolt ha már tényleg beteg vagy sajnos.
Ha a megelőzés kellemesebb, ugrálósabb, alma evősebb módját választod, hidd el megértem.
Jó egészséget és tiszta beleket kívánok!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A testmozgás szerepe az egészség megőrzésében

Régóta tudjuk, hogy a rendszeres mozgás és az egészség között szoros összefüggés van. A mai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük