Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan maradjunk egészségesek egyszerűen

Hogyan maradjunk egészségesek egyszerűen

Az egészségünk bizony nem játék és nem is olcsó mulatság, ezért fontos, hogy nagyon figyeljünk testünk üzeneteire. Sokan nem tudják , megfizetni a gyógyszereiket , de sokat tehetnek azért , hogy ne is kelljen azokat megvenni sem. Fontos lehet azok számára, akik allergiás reakciókat észlelnek magukon néhány gyógyszer beszedése után. Így elkezdenek azon gondolkodni , után olvasni ,hogyan lehetne ezen változtatni , mivel lehet kiváltani bizonyos vitamin tablettákat. Kaukázusi kefír maga a csoda, és aki most azt mondja, hogy drága naponta megvenni fél liternyit annak jó hírem van.

Készítsük el otthon magunknak olyan kiszerelésben amilyenben szeretnénk a bolti ár töredékéért. Készíthetjük bármelyik fajta bolti kefirből csak egy a kikötés az legyen élőflórás, vegyítsük tetszőleges mennyiségű tejjel amire figyelnünk kell az, hogy friss tej legyen és ne tartós. Nem célom, hogy pontos receptet írjak le az elkészítéséhez , hiszen azt sok helyen megtaláljuk.

A kefir fogyasztásának számos jótékony hatása van , salaktalanít így sok allergiás , ekcémás tünet elmúlik , feltölt vitaminokkal főleg B vitaminokkal . Laktóz érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják, mivel az erjedés során lebontódik az érzékenységet okozó anyag. Álmatlanságban szenvedőknek is nyugodtan ajánlható. Székrekedést és a hasmenést szintén kíválóan gyógyítja attól függően , hogy meddig pihentettük. Bélflóránkat természetes módon normalizálja , mindenféle mellékhatás nélkül. Amit nagyon fontos betartani , huzamosabb idejű fogyasztása előtt feltétlen beszéljünk orvosunkkal és kérjük ki a tanácsait.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A testmozgás szerepe az egészség megőrzésében

Régóta tudjuk, hogy a rendszeres mozgás és az egészség között szoros összefüggés van. A mai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük