Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan maradjunk egészségesek?

Hogyan maradjunk egészségesek?

A mai világban, sajnos már csoda ha valaki egészséges. Pedig a legfontosabb dolog az EGÉSZSÉG! De ma már olyan világot élünk, tenni kell érte. S nem is keveset. A gyümölcsökben, zöldségekben már nincs meg a megfelelő vitamin. Ezért ezeket pótolni kell! A szervezet számára a legfontosabb a víz, a C vitamin, a B vitamin. Ezek nélkül nincs élet! Naponta legalább 3 liter vízre van szüksége egy felnőtt szervezetnek. Kivétel ez alól a vesebetegek, és a vizesedő betegek!
Ahhoz, hogy szerveink rendesen tudjanak hosszú távon működni, minimum ennyi víz kell. Rengeteg méreg, lerakodik bennünk, és ezeket csak vízzel lehet kimosni!

Képzeljük el, betesszük a mosógépbe a ruhát, mosószert, és fél liter vizet, ki tudja mosni a gép a ruhákat? Hát nem. Ilyen az emberi szervezet is. Mivel méregteleníteni csak megfelelő mennyiségű folyadékkal lehet. A sejt működéshez még kell a C vitamin és a B vitamin. Ezek a legfontosabbak. Ezen felül persze ma már bizonyított D vitamin, Magnézium és Kalcium is kisebb arányban persze mint a C vitamin, vagy B vitamin! Tehát, röviden összefoglalva, az az ember aki legalább 3 liter folyadékot megiszik, mellette szedi a C, B, D vitamint, és persze egészségesen táplálkozik, és mozog, nem lehet beteg! Mert ne feledjük, minden betegség hiány betegség! A szervezet jelzi ha gond van. pl: fejfájás esetén nem mindjárt gyógyszert kell bevenni, hanem rövid időn belül nagy mennyiségű víz, só hozzáadásával, csodát művel. A kiszáradás első jelei között van a fejfájás. Tehát, elsőre ezt tegyük, és ha erre sem múlik, akkor jön a gyógyszer.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A testmozgás szerepe az egészség megőrzésében

Régóta tudjuk, hogy a rendszeres mozgás és az egészség között szoros összefüggés van. A mai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük