Kezdőlap » Film » Hogyan lett Lisa a jégkamionosok királynője?

Hogyan lett Lisa a jégkamionosok királynője?

Lisa Kelly a History tévécsatornán folyamatosan adásban lévő jégkamionosok egyik főszereplője. A sorozat kezdetekor Amerikában nagy botrányt váltott ki az, hogy a History tévécsatorna egy női kamionsofőrt is nyomon követett munkája során, amikor az alaszkai jégkamionos cégnél kezdett dolgozni.
Lisa-nak az élettörténete nem volt egy leányálom, mivel majdhogynem 21 évesen saját magának kellett megkeresnie azt a pénzt, amiből el tudta magát tartani Észak-Amerika viszontagságos államaiban. Ezért úgy döntött – mivel érdeklődött a kamionok, és a szállítmányozás iránt-, hogy sofőrnek áll, és pár év alatt a kamionsofőr szakmában Amerika-szerte hírnévre tett szert. Így amikor elkezdett Alaszkában dolgozni, a History tévécsatorna is felfigyelt arra, hogy egy vékonyka, azonban akaraterős, és kitartó nő sorra alázza le Alaszka legprofibb jégkamionosait.
A History tévécsatorna, látva Lisa egyéniségét, felkérte őt, hogy vegyen részt két olyan sorozatban is, ahol jégkamionos társaival, Hugh-val, és egy másik férfival vezesse végig India, és az Andok legveszélyesebb útjait, mivel Lisa-ban szó szerint a világ is megláthatta, hogy mekkora tehetség rejtőzik ahhoz, hogy a női kamionsofőrök között egyedülálló személyiség legyen. Amerika-szerte a szállítmányozós társaságok sorra versengtek Lisa kegyeiért, hogy náluk dolgozzon, azonban ő mégis úgy döntött, hogy a veszélyt, és a kalandot választva Alaszka jeges útjain marad. Lisa tehetségét az is jól mutatja, hogy a jégkamionosok kezdetekor még egy albérletben lakott, mára már azonban Alaszkában, egy saját –minden szempontból kielégítő- lakása van, ahol minden évben szereti vendégül látni éppen aktuális munkatársait.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük