Kezdőlap » Film » Hogyan lesz sikeres az American Pickers Angliában?

Hogyan lesz sikeres az American Pickers Angliában?

Az American Pickers, azaz az Amerikai Guberálók, a History csatornán lévő népszerű sorozat kontinenst vált, és ellátogat Angliába.
A History tévécsatorna úgy döntött, hogy az egyik legnépszerűbb reality valóságshowját átviszi Angliába egy évadra, azért hogy az Angliában élő nézőknek ezzel kedveskedjen. Bizonyára sokan nem tudják, de a történelmi csatorna nem amerikai származású, hanem angol, így érthető a sorozat következő évadának a témája. Mike és Frank a két „guberáló” tehát Angliába látogat el, hogy felkeresse azokat az angol pajtákat, és raktárokat, ahol olyan kincsekre lelnek, amikből jól meggazdagodhatnak, és a történelem számára is előre hozhatnak olyan emlékeket, amik a múzeumoknak is felbecsülhetetlen értéket képviselnek majd.
A sorozat Amerikában már képernyőre került, azonban a History csatorna Magyarországon, és Európában még csak beharangozta, a várhatóan 2013 decemberében, vagy 2014-ben nézőközönség elé kerülő részeket. Egyes információk szerint, ha ez az évad sikeres lesz az American Pickers-nek, a tévécsatorna Frank-et, és Mike-ot még több országba viszi majd el, ahol újabb kincsekre lelhetnek majd. Az angliai évad Amerikában nagy érdeklődést keltett, mivel olyan amerikai emberek is megismerhetik a sorozat által Angliát, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy repülőre szálljanak, és elutazzanak a Nagy-Britanniai szigetre. Bizonytalan forrásokból azt is megtudhattuk, hogy Frank és Mike hosszú távra tervez majd Nagy Britanniában, mert szeretnének majd Londonban egy olyan boltot nyitni, ahol a saját kiguberált termékeiket árusíthatnák.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Silent House?

A Silent House egy 2011-ben készült horrofilm. A főszerepben egy Sarah nevű lányt látunk, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük